Rudele victimelor din COLECTIV depun plângere penală împotriva lui Raed Arafat şi Nicolae BănicioiuRudele celor care și-au pierdut viața în incendiul din clubul Colectiv depun, marţi, la Parchetul General plângere penală împotriva lui Raed Arafat și Nicolae Bănicioiu, fostul ministrul al Sănătăţii.

Rudele victimelor din COLECTIV depun plangere penala impotriva lui Raed Arafat si Nicolae Banicioiu
Rudele victimelor din COLECTIV depun plângere penală împotriva lui Raed Arafat şi Nicolae Bănicioiu

"Pentru prejudiciile morale și materiale suferite ca urmare a tragediei din 30 octombrie 2015, ce a avut loc în clubul Colectiv, în perioada noiembrie 2015 — aprilie 2016 un număr de 90 de persoane au depus cereri scrise de constituire de parte civilă, dintre care 27 sunt persoane care au suferit vătămări (răni, arsuri, etc) în urma incendiului din club, iar 63 sunt moștenitori/ succesori ai celor decedați. Sumele cu care aceștia s-au constituit părți civile variază între 30.000 euro și 2.000.000 euro", precizează DNA.

Până în acest moment au fost dispuse 82 de noi experize și sute de înscrisuri de instituţii medicale.

De asemenea, față de persoanele trimise în judecată prin rechizitoriul din 28 aprilie 2016 (cei trei patroni ai clubului — Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu) în cauză se efectuează cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă față de alte 92 de persoane.

În urma incendiului din Colectiv din noaptea de 30 octombrie 2015, 64 de oameni au murit şi alte 147 de persoane au fost rănite.

Etichete: colectiv, Nicolae Bănicioiu, plangere penala colectiv, Raed Arafat, rude victime colectiv, victime colectiv

0/1 COMENTARII
cititor
09 Nov 19:27
+0
VOTURI
-0
Cu tot regretul, constat ca cei care au avut regretabilele pierderi si suferinte sunt total lipsiti de moralitate. Pana acum statul a cheltuit sume uriase pentru a le salva viata si insanatosi atat cat se poate . Acum mai voer bani. De unde ? De la cei care cel putin moral le-a fost aproape. Gestul lor il consider mizerabil, dezgustator.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE