RUSALII 2015.Ce spitale din Capitală asigură asistenţă medicală de urgenţă în MINIVACANŢA DE RUSALIIRUSALII 2015. Asistenţa medicală în minivacanţa de Rusalii este asigurată în Bucureşti în toate cele nouă spitale de urgenţă din Capitală şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. Şi Direcţia de Sănătate Publică are un serviciu permanent în acest week-end prelungit.

RUSALII 2015.Ce spitale din Capitala asigura asistenta medicala de urgenta in MINIVACANTA DE RUSALII
RUSALII 2015.Ce spitale din Capitală asigură asistenţă medicală de urgenţă în MINIVACANŢA DE RUSALII
Foto: Grup RC

RUSALII 2015. Duminică şi luni asistenţa medicală va fi asigurată permanent la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Ioan", Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie".

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) are program normal de lucru, solicitările populaţiei fiind preluate la numărul unic de urgenţă 112. În această perioadă, Serviciul de Ambulanţă asigură şi eliberarea de certificate constatatoare de deces.

RUSALII 2015. Managerul SABI, dr. Alis Grasu, a declarat pentru Mediafax, citat de romanialibera.ro, că în această perioadă a fost suplimentat numărul de echipaje.

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti asigură un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din Sectorul 1.

Etichete: minivacanta de rusalii, Rusalii, rusalii 2015, spitale de urgenţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE