Ryanair vinde bilete la 10 euro pe ruta Bucureşti-BerlinAir Berlin, care oferă zboruri Berlin - București, a anunţat că renunţă la această rută din 25 februarie. În acest context, Ryanair vine cu reduceri de preţ pentru biletele spre capitala Germaniei.

Ryanair vinde bilete la 10 euro pe ruta Bucuresti-Berlin
Ryanair vinde bilete la 10 euro pe ruta Bucureşti-Berlin

Gigantul low-cost Ryanair a anunţat că oferă bilete la 10 euro/segment pentru zborurile pe ruta Bucureşti - Berlin pentru clienţii Air Berlin afectaţi de decizia de a întrerupe zborurile între cele două destinaţii.

Air Berlin era singura companie aeriană care făcea legătura între Bucureşti şi Berlin Tegel. Ryanair aterizează pe aeroportul Schönefeld, în afara oraşului.

Cine va dori să ajungă la aeroportul Tegel din Berlin va ajunge cu escală la Belgrad, iar zborurile sunt operate de Air Serbia, deținută în proporție de 49% de Etihad Airways.

Air Berlin a fost ani la rând singura companie care a oferit zboruri directe între București și capitala Germaniei. Din toamna anului trecut însă, gigantul low-cost Ryanair a lansat zborurile între București și Berlin Schönefeld, aeroport secundar.

Air Berlin este a doua companie care anunţă că părăseşte piaţa românească în mai puţin de o lună.

Alitalia a renunțat și ea la singura rută pe care mai oprea zboruri din România. Este vorba de zborurile spre Roma, acolo unde Ryanair a făcut concurență cu prețuri mici.

Etichete: bilete avion Ryanair, bilete ieftine avion, promotie Ryanair, ryanair

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE