S-a aflat! Ce salariu are Gabriela FireaDeși spune că Bucureștiul se află în faliment, Gabriela Firea nu o duce rău. Primarul Capitalei are salariul majorat cu 40%.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Comparativ cu 2017, salariul Gabrielei Firea a crescut cu aproximativ 40%. Dacă în 2017 avea un salariu lunar de 6 541 de lei, în 2018, edilul a încasat cu 3 957 lei mai mult.

În 2018, Gabriela Firea a încasat un venit anual de 166 716 lei, adică aceasta primea un salariu de 9 936 de lei pe lună.

„Eu sunt mult mai preocupata in acest timp de faptul ca atat Primaria Capitalei, cat si primariile de sector, cat si multe municipii si orase din tara au un buget mult mai mic decat cel care ni s-a promis si s-a prognozat, cand a fost unul pe hartie.

Imi pare rau ca ai mei colegi primari m-au lasat singura anul trecut sa ma bat cu stiti dvs cine, pentru ca probabil unii s-au bucurat ca s-au taiat bani de la Primaria Capitalei, dar acum toti suntem in faliment nedeclarat.

Sper ca macar de aceasta data sa fim uniti. Ceea ce se realizeaza cu banii de la primarie este doar in beneficiul cetatenilor", a sustinut Firea, vineri, inaintea sedintei CEx al PSD.

Etichete: Gabriela Firea, salariu

0/2 COMENTARII
gRAY
30 Jun 16:41
+0
VOTURI
-0
SLABUTZ STATI CU MATEMATICA!!! "Dacă în 2017 avea un salariu lunar de 6 541 de lei, în 2018, edilul a încasat cu 3 957 lei mai mult, adică aceasta primea un salariu de 9 936 de lei pe lună."
Linda
20 Jun 01:18
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE