S-a dat startul la Salonul Auto cu maşini şi trotinete de lux în Capitală VIDEOS-a dat startul la salonul Auto Moto, din Capitală. Bucureștenii și-au luat deja bilete pentru a fi siguri că apucă să vadă cele mai luxoase mașini și accesorii de ultimă tehnologie.

Salonul Auto Bucuresti
Salonul Auto Bucureşti

Senzaţia expoziţiei este un bolid hibrid, în valoare de aproape 100.000 de euro. Bucureştenii s-au distrat pe cinste şi încercând trotinetele electrice.

În weekend, toţi cei care vor merge la salon se vor bucura de un show total de drift care va ilustra scene celebre din celebrul film "Furios şi Iute".

"Este un concept care a prins bine, oamenii au fost încântaţi. Nu vreau să dezvălui prea multe, vreau să vedeţi voi despre ce este vorba", a spus un pilot.

La deschidere a participat şi primarul Sectorului 5, Daniel Florea, care a anunţat că ar vrea să facă locuri speciale de automobilism şi în parcuri.

Duminică va avea loc celebrul concurs de tricouri ude.

Etichete: Bucureşti, salonul auto, salonul auto bucuresti

0/2 COMENTARII
Xulescu
04 May 19:25
+0
VOTURI
-0
Evident, plin de curve iar... (pardon: fotomodele, adica tot aia)
Daniel
04 May 05:58
+0
VOTURI
-0
"La deschidere a participat şi primarul Sectorului 5, Daniel Florea, care a anunţat că ar vrea să facă locuri speciale de automobilism şi în parcuri."

Da, ma, bravo! Ca de-aia au fost facute parcurile, sa poata veni toti ametitii cu cazanele vechi de 15 ani inmatriculate in Bulgaria sa faca drifturi.
Ce sa faci in parc? Aer curat, iarba verde, pasarele, zgomot de motoare, gaze de esapament...

Ma, chiar numai tampiti sunt alesi in conducere?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE