S-a decis: Care sunt benzinăriile care vor alimenta autoturismele pe A1Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a desemnat câștigătorii licitației pentru „mobilarea” cu benzinării şi spaţii de servicii a autostrăzii A1. Toate locaţiile vor fi împărţite între Petrom şi Mol.

S-a decis: Care sunt benzinariile care vor alimenta autoturismele pe A1
S-a decis: Care sunt benzinăriile care vor alimenta autoturismele pe A1

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a desemnat câștigătorii licitației pentru „mobilarea” cu benzinării şi spaţii de servicii a autostrăzii A1. Toate locaţiile vor fi împărţite între Petrom şi Mol.  Astfel , cele două locaţii scoase la concurs pe Nădlac – Arad vor fi ridicate de către cei de la Petrom. Pe următorul tronson, cel dintre Arad şi Timişoara vor fi două benzinării, ambele ridicate de cei de la Mol.

Urmează tronsonul Timişoara – Lugoj, acolo tot cei de la Mol au fost desemnaţi câştigători. Fiecare dintre aceste autostrăzi va avea câte două benzinării, de o parte şi de cealaltă a drumului. În total, între Nădlac şi Sibiu vor fi opt perechi de benzinării.

Termenul de proiectare şi execuţie este de şase luni de la data primirii ordinului de începere a lucrărilor. În funcţie de durata procedurii de achiziţie şi perioada contestaţiilor, parcările de scurtă durată şi spaţiile de servicii se vor putea finaliza la sfârşitul acestui an sau în primul trimestru al anului 2016.

Pe autostrada dintre Lugoj şi Deva a fost desemnat câştigătoare Petrom, iar pe varianta de ocolire Deva – Orăştie perechea de benzinării va fi ridicată de Mol. Pentru porţiunea Orăştie – Sibiu vor fi construite trei perechi de benzinării, două loturi fiind câştigate de Petrom, iar cel de-al treilea fiind al Mol.

Sursa: tion.ro

Etichete: A1, autostradă, benzinării, CNADNR, MOL, Petrom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE