S-a deschis Pipera Plaza.Cum arată cel mai nou mall deschis în Capitală,în locul fostei pieţe PiperaPipera Plaza, cel mai nou mall din Bucureşti, a inaugurat, joi. Mallul a fost construit pe terenul fostei pieţe Pipera de Alpha Property Group, parte a grupului InterCora.

Pipera Plaza este cel mai nou proiect de retail din Bucureşti, cu o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp. Centrul comercial a fost dezvoltat în locul fostei piețe Pipera.

Reprezentanţii companiei au anunţat anterior că vor deschide în luna mai a acestui an prima prima etapă a centrului comercial Pipera Plaza, care va avea o suprafaţă de 7.500 mp, urmând ca în toamna aceasta suprafața să se dubleze. În prima era etapă era inclusă şi inaugurarea magazinului Lidl. Însă, potrivit datelor disponibile pe site-ul companiei, prima fază a fost livrată în septembrie, patru luni mai târziu faţă de termenul anterior, urmând ca cea de-a doua etapă să fie livrată în luna noiembrie a acestui an.

Printre brandurile care au închiriat spații în acest centru commercial se numără şi Lidl (2.198 mp), JYSK (1.211 mp), Deichmann (501 mp), dm drogerie (463 mp) Starbucks (252 mp), Sportisimo (700 mp), Takko (508 mp), Pepco (525 mp), PetMag (430 mp), Wine Republic (73 mp), Salad Box (50 mp), CTS Corner (23 mp), Dinner Food (109 mp), Tip Top (94 mp), 5ASEC (70 mp), Pizza Bonita (102 mp) şi Cataleya (23 mp).

În prezent, compania mai poartă discuţii şi cu World Class, pentru deschiderea unei săli de fitness de 1.475 mp la etaj, dar şi cu Textil Market, Konart, Sensiblu şi Old Brick Pub pentru deschiderea de noi unităţi în cadrul acestui centru comercial.

"Pipera Plaza are un tenant mix foarte atractiv și puternic care va asigura un trafic ridicat de clienți, atât datorită poziționării într-o zonă strategica din Pipera, traficată de foarte mulți oameni, cât și traficului crescut de clienți aduși de chiriașii prezenți", declara Clemens Petschnikar, CEO Alpha Property Group, în primăvara acestui an.

Lidl a anunţat recent, într-un comunicat de presă remis B365.ro, că va inaugura, pe 10 septembrie, un nou magazin în Voluntari, județul Ilfov, pe Șoseaua București Nord, nr. 14, în incinta Pipera Plaza. Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.200 m², o capacitate de 100 de locuri de parcare, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create 20 de noi locuri de muncă, conform sursei citate.

Omul de afaceri Marius Ivan a închis iarna trecută hala în care funcţiona piaţa Pipera pentru a o transforma în centrul comercial Pipera Plaza.

Pipera Plaza. Ivan a deschis piaţa Pipera în 2012, în mijlocul unei zone în care lucrează angajaţi ai unor companii precum Ford, Vodafone, Mercedes, eMag sau Renault Technologie Roumanie, dar proiectul nu a funcţionat în parametrii estimaţi, astfel că a fost regândit.

Alături de grupul InterCora, căruia i-a cedat jumătate din proiect, Ivan a început să remodeleze clădirea vechii pieţe pentru a face loc unor mari lanţuri de retail, care au închiriat spaţii în cadrul acestui centru comercial.

Pipera Plaza este cel mai mare proiect dezvoltat în România de InterCora, dezvoltatorul ceho – bavarez pentru proprietăţi imobiliare de comerţ cu amănuntul. Grupul, care funcţionează din anul 1991, se ocupă cu obţinerea de terenuri, cu construirea şi închirierea proprietăţilor imobiliare, cu predilecţie pentru comerţul cu amănuntul. Dezvoltatorul ceho-bavarez a proiectat şi a închiriat peste 250 de centre comerciale cu o suprafaţă totală de peste 1,5 milioane mp de suprafaţă funcţională, potrivit descrierii de pe site-ul companiei.

Etichete: centru comercial, mall, mall Bucureşti, piaţă, piață București, Pipera

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE