S-a deschis pista de atletism de la Lia Manoliu, "Viitorul", cu nocturnă. Cât costă abonamentulPista de atletism de la complexul Lia Manoliu s-a redeschis, după modernizare. Cei care vor dori să alerge pe noile piste vor trebui să plătească un abonament. 

Pista de atletism. Sursa - biciclistul.ro
Pistă de atletism. Sursa - biciclistul.ro

Pista de atletism este dotată cu tartan nou și are și nocturnă, informează biciclistul.ro. 

La intrarea în complex este afișat următorul text: "Accesul pe stadionul de atletism Viitorul se va face pe bază de contracte (loturi naționale, cluburi și asociații sportive. Persoanele fizice care doresc să alerge vor achita un abonament de 63 de lei lunar și vor intra numai în intervalul orar rămas liber.

Loturile naționale, cluburile sportive și asociațiile sportive vor avea prioritatea în stabilirea orelor de antrenament , iar restul orelor rămase libere vor fi folosite de persoanele fizice".

Taxa va intra în vigoare de la 24 noiembrie. 

0/2 COMENTARII
bfg
18 Nov 23:04
+0
VOTURI
-0
niste sclavi infecti! ce era daca o parte din taxa pe tutun era directionata catre nocturna asta?... DNA-ul sa se sesizeze si sa investigheze ce se intampla de fapt cu acesti bani. Mi-e sila de jegurile astea profitoare.
vlad
18 Nov 10:30
+0
VOTURI
-0
Super... si ceilalti 2 milioane de bucuresteni, care nu sunt prin cluburi sportive, ce piste de alergare mai au in orasul asta???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE