S-a deschis primul garaj pentru biciclete din BucureştiPrimul garaj de biciclete, în care îţi poţi depozita bicicleta pe timp de iarnă, s-a deschis luna această în Capitală.

S-a deschis primul garaj pentru biciclete din Bucuresti
S-a deschis primul garaj pentru biciclete din Bucureşti
Foto: infobraila.ro

VeloGaraj este serviciul pe care Veloteca se grabeste sa il propuna celor care acuza probleme de spatiu si confort in locuinte, oferind nu numai gazduire ci si revizie completa la finalul perioadei, informează ivelo.ro.

"La garaj, bicicleta ta este depozitata in conditii foarte bune pe parcursul sezonului rece. Ea va sta la caldurica, intr-o hala bine aerisita si uscata, care este dotata cu alarma, iar la finalul iernii i se face o revizie, pentru a o pregati pentru un nou sezon de pedalat. In plus, in tot acest timp, tu nu te mai lovesti de ea prin casa.", anunta initiatorii.

Perioada de preluare a bicicletelor este 15 octombrie – 15 noiembrie, iar cea de returnare 15 februarie – 15 martie. Pentru parcarea bicicletei în Velogaraj trebuie să achiţi 45 de lei pe lună, preţ în care intră şi revizia bicicletei. Detalii, aici.

Etichete: biciclete, parcare

0/1 COMENTARII
Vasile
28 Oct 16:40
+0
VOTURI
-0
Mai bine arunci bicileta si iei alta la cat costa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE