S-a lansat Partidul Noua DreaptăAstăzi, 4 noiembrie a.c., a rămas definitivă şi irevocabilă hotărârea Tribunalului Bucureşti de înregistrare a Partidului Noua Dreaptă, pronunţată în data de 28 septembrie a.c. Gruparea Noua Dreaptă este cunoscută pentru atitudinile sale de extremă dreaptă. Principala referință doctrinară a Noii Drepte a fost și este personalitatea lui Corneliu Zelea Codreanu și doctrina legionară — în esență o formă de naționalism etnic centrată pe etnia română coroborată cu creștinismul.

Tudor Ionescu, liderul Asociatiei Noua Dreapta vrea sa infiinteze un partid
Tudor Ionescu, liderul Asociației Noua Dreaptă vrea să înființeze un partid
Foto: ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Iată comunicatul remis redacției de Noua Dreaptă: "Partidul Noua Dreaptă transpune în plan politic valorile şi obiectivele pentru care Asociaţia Noua Dreaptă a militat timp de 15 ani.

Partidul Noua Dreaptă întruchipează o dreaptă naţională, creştină şi socială, în opoziţie cu dreapta liberală, anti-naţională, atee şi oligarhică.

Partidul Noua Dreaptă vrea să clădească o Românie independentă şi suverană, un Stat Naţional şi Creştin, demn şi prosper.

Partidul Noua Dreaptă vrea să salveze Statul şi Neamul Românesc de la dispariţia ordonată de artizanii globalizării.

Programul Partidului Noua Dreaptă cuprinde următoarele obiective esenţiale:

1. Apărarea caracterului naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil al Statului Român.
2. Unificarea României şi a Republicii Moldova după modelul RFG/RDG şi în conformitate cu normele dreptului internaţional.
3. Stimularea întreprinzătorilor autohtoni şi a capitalului românesc prin măsuri legislative şi facilităţi fiscale.
4. Combaterea şi eradicarea corupţiei din administraţia de stat.
5. Confiscarea averilor ilicite.
6. Anularea privatizărilor frauduloase şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi de sărăcirea României şi a românilor.
7. Reducerea polarizării societăţii în bogaţi şi săraci şi edificarea unei economii democratice în care majoritatea capitalului să se găsească în proprietatea privată a majorităţii
cetăţenilor.
8. Eradicarea şomajului şi crearea de locuri de muncă pentru întreagă populaţie activă a ţării.
9. Eradicarea sărăciei în care se zbate peste jumătate din populaţia României.
10. Asigurarea de pensii decente tuturor pensionarilor şi redarea demnităţii tuturor celor care au muncit o viaţă întreagă pentru crearea de bunuri materiale, culturale şi spirituale.
11. Asigurarea gratuităţii reale a învăţământului de stat şi a asistenţei medicale în sistemul public, pentru toţi cetăţenii români.
12. Stoparea declinului demografic care ameninţă viitorul Naţiunii Române şi promovarea unei politici de redresare a natalităţii.
13. Protejarea sacralităţii familiei prin definirea constituţională a căsătoriei ca uniune între un bărbat şi o femeie.
14. Stoparea exodului tinerilor şi specialiştilor peste hotare şi facilitarea repatrierii românilor care şi-au părăsit ţara şi familiile din cauza sărăciei.
15. Garantarea siguranţei cetăţenilor şi destructurarea clanurilor interlope.
16. Dezvoltarea capacităţii de apărare a României şi revigorarea industriei naţionale de apărare.
17. Asigurarea independenţei energetice a României prin valorificarea surselor regenerabile de energie.
18. Protejarea şi refacerea mediului înconjurător, stoparea tăierii abuzive a pădurilor, exploatarea responsabilă a resurselor naturale.
19. Asigurarea securităţii alimentare a României prin creşterea producţiei agricole şi redresarea industriei alimentare.
20. Dezvoltarea rurală şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale locuitorilor de la sate.
21. Dezvoltarea şi susţinerea cercetării, inovaţiei şi creativităţii autohtone.
22. Conservarea şi afirmarea identităţii etnice, lingvistice, culturale şi religioase a comunităţilor autohtone româneşti din jurul graniţelor.
23. Consolidarea comunităţilor românilor din străinătate şi întărirea legăturilor acestora cu România.
24. Edificarea unui spaţiu politic european format din state suverane şi independente şi a unei lumi multipolare bazată pe respectarea dreptului internaţional, pe renunţarea la forţă
şi la ameninţarea cu forţa în relaţiile internaţionale.
25. Formarea unei noi clase politice, educată în spiritul apărării şi promovării intereselor naţionale.

Conducerea interimară a partidului până la Congres este asigurată de Preşedintele Tudor Ionescu (avocat, 37 de ani), Vicepreşedintele Alexandru Năstase (istoric, 33 de ani) şi Secretarul General Dorin George Lala (consultant financiar, 42 de ani).

În doar o lună de zile au luat naştere peste 25 de Grupuri de Iniţiativă pentru constituirea de Filiale atât în Ţară cât şi în Republica Moldova, Europa şi America de Nord, peste 3000 de români aderând înca din prima săptămână la Partidul Noua Dreaptă cu convingerea că reprezintă singura alternativă la Partidul Unic al Corupţilor.

Potrivit Statutului pot deveni membri ai Partidului Noua Dreaptă cetăţenii români cu drept de vot, care nu au săvârşit abuzuri sau nereguli în funcţii publice sau politice anterioare şi nu au desfăşurat activităţi ostile României. Cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate pot deveni de asemenea membri şi pot constitui filiale ale partidului, cu respectarea legislaţiei statului pe teritoriul căruia se află.

Toţi românii dezamăgiţi de modul în care s-a făcut politică până acum, care nu se împacă cu statutul de colonie al ţării lor şi doresc să trăiască din nou într-o Românie Mare, Demnă şi Puternică, sunt bineveniţi în rândurile Partidului Noua Dreaptă acum, cât încă mai avem pentru ce lupta!"

0/23 COMENTARII
Andreea
06 Nov 13:51
+0
VOTURI
-0
Bravo!Ma bucur ca avem un partid romanesc 100%!Aveti votul meu !
Gino Rom
06 Nov 13:09
+0
VOTURI
-0
am auzit ca se lupta cu unguri !! ..e mai bine decatcu nivelul de trai )))
Daniel Ionuti
05 Nov 22:45
+0
VOTURI
-0
Ma pisi pe partidul vostru de cacat si de gandaci avortati. Adunataura de psihopati si bolnavi mentali.
kaa
05 Nov 14:27
+0
VOTURI
-0
Daca protestam impotriva coruptilor si mafiotilor nu inseamna ca trebuie sa apara tot felul de lighioane, fascisti, legionari, comunisti, rasisti, bigoti si alti psihopati. Locul vostru e in spitalele de psihiatrie, nu in societatea deschisa, gandaci avortati!
robert
05 Nov 12:08
+0
VOTURI
-0
pentru ala cu eu gen: tu ce valori ai ma oligofrenule? Pe langa seminte si bere la pet.
dac
05 Nov 12:05
+0
VOTURI
-0
In sf partidul asteptat! La urmatoarele alegeri VOTAT! Pentru toate gunoaiele care ii critica: votati UDMR.
laura
05 Nov 11:17
+0
VOTURI
-0
cum dracu au dreptul extremistii astia sa isi faca partid? e legal? am scapat de comunisti ca sa ne atace extrema dreapta acum? oameni buni, treziti-va pana nu e prea tarziu! partidele astea extremiste sunt periculoase si trebuiesc interzise prin lege! nu avem nevoie de alta dictatura!
DAN
05 Nov 08:19
+0
VOTURI
-0
crestina... mai multa religie... FUCK OFF!!!!
Horia
05 Nov 00:57
+0
VOTURI
-0
Urez succes Partidului Noua Dreapta! Oradea e cu voi!
Anton
04 Nov 23:40
+0
VOTURI
-0
Ba Huo jet la mata in china, gandat ce esti
Andrei
04 Nov 23:33
+0
VOTURI
-0
jegosu dracu care esti, noua Dreapta este singurul partid care sta pentru dreptuile romanilor si cu comentariul tau ca te pisi pe Avram iancu, care in 1848 a salvat Transilvania din mana magyarilor impreuna cu 18000 de romani care atunci s-au sacrificat, sa stii ca esti un jeg ordinar
Alexandru
04 Nov 23:30
+0
VOTURI
-0
Intotdeauna cei care sunt impotriva sunt cei inferiori.Doar cei inferiori cer egalitate insa intre oaie si lup nu exista asa ceva.Cum se vede si in comenturi, doar tigani/secui/curvari bolshevisti si alte etnii de cacat inferioare sunt impotriva Noii Drepte.In sfarsit avem si noi un partid adevarat de la 1944.Sper sa bagam la inchisoare pe evrei care au vandut tara precum Iliescu,Constantinescu,Isarescu,Voiculescu si tigani care au stricat numele nostru in europe.

Traiasca Legiunea capitanului!
Denisa
04 Nov 19:13
+0
VOTURI
-0
Doresc succes partidului noua dreapta, e nevoie si de partide pro-romanesti, nu doar de partide anti-romanesti!
Maria
04 Nov 18:53
+0
VOTURI
-0
HUOOOOO!!!!! Criminali xenofobi, rasisti, homofobi, jos cu partidul vostru! e o rusine ca vi se permite un partid!o sa luptam impotriva voastra, gunoaielor!
Lunatipac
04 Nov 18:47
+0
VOTURI
-0
Traiasca Legiunea si Capitanul!
Paul
04 Nov 18:40
+0
VOTURI
-0
In sfirsit un partid care va merita votul meu in 2016!
IDIOTI
04 Nov 18:25
+0
VOTURI
-0
obiectivele voastre nu prea suna a dreapta.asa ca fiti cu noi..sau muriti cu ei..revolutia nu va mai putea fi ocolita foarte mult timp
Ovidiu
04 Nov 17:16
+0
VOTURI
-0
UN CACAT DE PARTID cu UN CACAT DE IDEOLOGIE
Sorin
04 Nov 16:42
+0
VOTURI
-0
EEEheee, pai asta este o veste mare!!
Eu Gen
04 Nov 16:23
+0
VOTURI
-0
Și eu fac pipi pe acest partid periculos, pe mândria lor națională, pe toți naționalișii înfocați după Avram Iancu defapt. Sunteți o adunătură de xenofobi, raști, copii dezinformați sau pur și simplu gunoaie, mă. Nu există cuvânt suficient de înjositor pentru voi. Sper ca în continuare să nu cadă multă lume pradă discursului naționalist, iar voi, restul, să intrați în pământ.
Maria
04 Nov 16:23
+0
VOTURI
-0
Cand ii aud p'astia cu "nationala, crestina" asa m'apuca o scarba...ne vedem diseara.
Huo
04 Nov 15:31
+0
VOTURI
-0
Vomit pe acest nou partid plin de dubiosi indoctrinati. Gata cu nationalismul asta tampit! E 2015.. Stat laic.. cica

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE