S-a prelungit CODUL PORTOCALIU DE CANICULĂ, pentru weekendANM a prelungit avertizarea meteorologică de cod portocaliu de caniculă. Capitala rămâne sub avertizare de tip cod galben de caniculă.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizările de cod portocaliu de caniculă. De asemenea, ANM a prelungit avertizările de cod galben, sub care se va afla și Capitala, în acest weekend.

VREMEA SÂMBĂTĂ

COD GALBEN

Sâmbătă, 15 august, Maramureş, Crişana, Banat, Oltenia, vestul Transilvaniei şi în sudul Munteniei, inclusiv în București, vremea se va menţine caniculară, cu temperaturi maxime ce vor atinge frecvent 35...37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

COD PORTOCALIU

În judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin vor fi temperaturi maxime în jurul valorii de 37 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

VREMEA DUMINICĂ

COD GALBEN

Duminică, 16 august, vremea va fi în continuare caniculară în vestul, sudul şi local în centrul ţării, unde se vor înregistra temperaturi maxime de 35....37 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, în Câmpia Română şi Câmpia de Vest şi izolat în rest.

COD PORTOCALIU

În judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu vor fi temperaturi maxime de 37...38 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Bucureștiul se va afla în continuare sub avertizare de tip Cod Galben de caniculă.

Etichete: caniculă, cod portocaliu, vremea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE