S-a prelungit termenul pentru depunerea declaraţiei de impunere pentru parcările de reşedinţăPrimăria Sectorului 3 anunţă faptul că prelungeşte termenul de depunere a declaraţiilor de impunere cu privire la parcările de reşedinţă până la 31 martie 2016.

S-a prelungit termenul pentru depunerea declaratiei de impunere pentru parcarile de resedinta (Foto newsbv.ro)
S-a prelungit termenul pentru depunerea declaraţiei de impunere pentru parcările de reşedinţă (Foto newsbv.ro)

Declaraţiile sunt depuse în conformitate cu HCGMB nr. 218/2015 privind stabilirea nivelului impozitelor şi taxelor locale în Municipiul Bucureşti, începând cu anul 2016.

Persoanele interesate sunt aşteptate la sediul Direcţiei Utilităţi Publice Sector 3 din şos. Mihai Bravu nr. 428 (în incinta Colegiului Naţional Mihai Bravu). Programul de lucru cu publicul este de luni până joi de la ora 8.30 la 16.30, iar vineri între orele 8.30-14.00.

Etichete: declaratie impunere, parcari de resedinta, Sectorul 3

0/2 COMENTARII
Viogo
27 Jan 17:41
+0
VOTURI
-0
Oferta - Operator OnLine ! Uneori Oportunitatile ”pica din cer” Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Inca nu ai gasit jobul care sa-ti asigure un trai linistit? Incheiati imediat contract legal de commission si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Nu este un job, ci o afacere. Tu vrei stabilitate, vrei siguranta, vrei performanta. Si le vei obtine, dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide şi migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal.
Cerinte:
-cunostinte minime PC
-necesar calculator
-conexiune internet
-varsta minima 18 ani
-rabdare –seriozitate
Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala. Program part-time/full-time . Cu perseverenta, 2-3 ore pe zi poti obtine progresiv cel putin 300 $ lunar sau chiar mai mult. Oferim si cerem seriozitate maxima. Va oferim detalii dupa ce trimiteti email la: viogobooks8863@gmail.com
Cris
27 Jan 16:11
+0
VOTURI
-0
De ce ar vrea cineva sa plateasca impozit pe locul de parcare, ca nu inteleg.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE