S-a terminat cu biletele la Gazon A, la concertul Depeche ModeDepeche Mode va concerta in primavara acestui an pe Arena Nationala din Bucuresti, pe data de 15 mai. Daca in urma cu cateva saptamani inca mai exista un numar redus de bilete la categoria Gazon A pentru concertul Depeche Mode din Romania, in prezent acestea sunt epuizate complet.

depeche Mode
depeche Mode

Mai mult decat atat, noi sectoare se apropie de sold-out, Gazon B si categoria de 435 lei (cu locuri pe scaune) fiind cele mai cautate de fanii trupei de origine britanica.

Tot mai multi fani Depeche Mode se grabesc sa-si achizitioneze bilete pentru show-ul ce va avea loc la Bucuresti in primavara aceasta, cele mai cautate categorii dupa epuizarea biletelor din Gazon A fiind Gazon B si categoria de 435 de lei, care se apropie la randul lor de sold-out. Pe langa acestea, fanii mai au la dispozitie bilete in peluza si tribune la preturi ce variaza intre 145 si 320 de lei.

In luna martie a acestui an, Depeche Mode va lasa cel de-al treisprezecelea material discografic din cariera, urmand ca pe data de 7 mai sa sustina la Tel Aviv primul concert al noului turneu care ii va aduce si in Romania. Concertul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai 2013, pe Arena Nationala, biletele putand fi achizitionate online, de pe www.MyTicket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la mai multe categorii de preturi: 135 (Gazon B), 145, 170, 200, 240, 275, 320, respectiv 435 lei in tribune si peluza.

Etichete: 15 mai, bilete, concert, depeche mode, gazon, naţional arena

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h