S-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-un imobilUn tanar care conducea autoturismul sub influenta alcoolului a intrat cu masina intr-un imobil (Foto: Grup RC)
Un tânăr care conducea autoturismul sub influența alcoolului a intrat cu mașina într-un imobil (Foto: Grup RC)

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.00, un tânăr din Prahova, care conducea un autoturism marca BMW, pe Strada Nicolae Caranfil dinspre Şoseaua Nordului către Şoseaua Pipera, când a ajuns la intersecţie cu Str. Ceasornicului, a virat la stânga, dar a pierdut controlul asupra direcţiei autoturismului, s-a urcat pe trotuar, iar apoi s-a tamponat de zidul unui imobil. În acest accident, un bucureştean de 38 de ani, care se afla în autoturism, a fost rănit grav şi a rămas internat la spital, potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,60 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere i-au mai prins pe alţi doi şoferi care conduceau autoturismele sub influenţa alcoolului. Un bucureştean, de 32 de ani,a fost prins băut la volan, pe Șoseaua Mihai Bravu din sectorul 3. Tânărul avea o concentraţie alcoolică de 0,54 mg/l alcool în aerul expirat. Un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, din judeţul Dâmboviţa, conducea autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii l-au depistat, pe Strada Mărgeanului din sectorul 5, la volanul unui autoturism marca Ford Escort. Dâmboviţeanul avea o concentraţie alcoolică de 0,52 mg/l alcool în aerul expirat.

Șoferii au fost conduşi la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În toate cele trei cazuri, s-au întocmit dosare de cercetare, care vor fi înaintate spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Etichete: accident rutier, alcool, şofer

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE