S-au aprins luminițele de sărbători în Sectorul 4! Peste trei milioane de beculețeSectorul 4 a "imbracat"haine de sărbătoare. Aproape 3 milioane de beculețe colorate și 4.000 de instalații și decorațiuni luminoase împodobesc in acest an, bulevardele și intersecțiile din sector, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

S-au aprins luminitele in Sectorul 4
S-au aprins luminițele în Sectorul 4

Spectacolul de lumina a inceput in aceasta seara, intr-una dintre cele mai mari intersectii din sector, in prezenta primarului Daniel Băluță si a zecilor de locuitori ai sectorului, dornici sa admire decoratiunile de Craciun.

Astfel, pentru a crea o atmosfera de sarbatoare, principalele artere de circulație, Șos. Olteniței, Șos. Berceni, Bulevardele Brâncoveanu, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Șincai, Calea Văcărești, Metalurgiei, strada Turnu Măgurele au fost impodobite din timp cu perdele și ghirlande luminoase precum și cu zeci de figurine tridimensionale cu motive specifice perioadei de iarnă. Totodată, au fost montate ornamente speciale, de diferite forme, în cele mai importante intersecții din Sectorul 4: Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului-Văcărești, Apărătorii Patriei. Beculetele vor ramane aprinse pana la data de 7 ianuarie anul viitor.

Etichete: aprins, beculeţe, sarbatori de craciun, Sector 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE