S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Queen + Adam Lambert. Care sunt preţurileConcert Queen + Adam Lambert la Bucureşti. Biletele pentru concertul Queen + Adam Lambert s-au pus în vânzare joi. Concertul este programat în vara anului viitor, în Piaţa Constituţiei.

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Queen + Adam Lambert. Care sunt preturile
S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Queen + Adam Lambert. Care sunt preţurile
Foto: organizatorii

Concert Queen + Adam Lambert la Bucureşti. "Incepand de astazi, 3 decembrie, cei care nu vor sa rateze intalnirea cu una dintre cele mai mari trupe din istoria muzicii rock, isi pot achizitiona bilete pentru ceea ce se anunta a fi show-ul anului 2016 in Romania: Queen + Adam Lambert! Concertul va avea loc pe 21 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti si reprezinta primul show al trupei Queen sustinut in Romania", anunţă organizatorii.

Biletele vor putea fi achizitionate incepand cu ora 14:00, atat online, de pe www.eventim.ro, cat si din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV. Acestea sunt disponibile la mai multe categorii de pret, dupa cum urmeaza: 535,50 de lei in Tribuna, 310,50 de
lei in Golden Circle, 220,50 de lei in Gazon A si 126,00 de lei in Gazon B, preturi la care se adauga comisionul de ticketing.

Concert Queen + Adam Lambert la Bucureşti. Queen si Adam Lambert au cantat pentru prima data in aceasta formula in 2009, sustinand impreuna de atunci numeroase show-uri sold-out in Statele Unite, America de Sud si Europa. Celebrele compozitii Queen si interpretarea efervescenta a lui Adam Lambert, alaturi de veteranii Brian May si Roger Taylor, au devenit asadar o combinatie de succes, Queen + Adam Lambert fiind astazi una dintre cele mai aclamate formule de pe scena internationala a muzicii live. Presa de specialitate lauda indelung demersul, in timp ce fanii de pretutindeni savureaza cu bucurie si entuziasm fiecare concert care le readuce aproape muzica preferata, potrivit organizatorilor.

Etichete: bilete, concert, pret, pret bilete, Queen

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h