S-au reluat lucrările de reabilitare a străzilor abandonate de 9 luni, după protestul lui S.FlorescuLucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe mai multe străzi din Sectorul 6 au fost abandonate de administraţia locală în ultimele nouă luni. Sătui de praf şi şantier, bucureştenii din zonă au cerut sprijinul Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" prin intermediul căreia au organizat un protest paşnic în faţa Primăriei Sectorului 6, determinând astfel autorităţile să se reapuce de treabă. 

Timp de aproape nouă luni, şantierul deschis pe mai multe străzi din Sectorul 6 pentru lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere (în vederea realizării unor parcări pe străzile Aleea Arinii Dornei, Arieşul Mare, Aleea Baia de Arieş, Politehnicii) a fost abandonat de Primăria Sectorului 6. Astfel, din toamna anului trecut, locatarii din zonă spun că au fost nevoiţi să trăiască numai prin praf şi noroi, fiind distruse totodată şi spaţiile verzi din jurul blocurilor de locuinţe.

Sătui de şantierul abandonat, în condiţiile în care, spun ei, nu aveau niciun răspuns oficial de la primărie în privinţa duratei lucrărilor, oamenii au cerut sprijinul Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. După protestul paşnic organizat în faţa Primăriei Sectorului 6, joia trecută, pe 30 iulie 2015, la numai două zile distanţă şi-au făcut apariţia pe şantier şi utilajele primăriei, pentru a continua lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere abandonate în ultimele nouă luni. 

"În sfârşit ...s-au apucat de treabă! E adevărat, abia în urma protestului organizat de Fundaţia Din Suflet, Pentru Suflet în faţa Primăriei Sectorului 6, prin care am militat paşnic pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a străzilor Aleea Arieşul Mare, Arinii Dornei, Politehnicii şi Baia de Arieş. La presiunea locuitorilor din zonă, susţinuţi de Fundaţie, cei din Primăria Sectorului 6 şi-au "amintit" care le sunt îndatoririle şi care sunt obigaţiile contractuale ce revin constructorului! Iată că demersul nostru a avut succes! Mai mult decât atât, deja se lucrează în forţă pentru finalizarea acestui proiect! Dacă se vrea, iată că se poate!", a declarat Ştefan Florescu. 

Spaţiile verzi din jurul blocurilor, distruse pentru a face loc parcărilor

"Acolo nu exista asfalt, ci doar pietre, iar oamenii nu aveau unde să parcheze, lucrările fiind abandonate de foarte mult timp. De asemenea, nici spaţiile verzi din jurul imobilelor de locuinţe nu au scăpat de planul distructiv al autorităţii locale, pentru începerea şantierului fiind doborâţi mai mulţi copaci", a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" care a organizat mitingul de protest de la Primăria Sectorului 6. 

Preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, pentru Suflet" a postat pe pagina personală de Facebook fotografii din zonele în care Primăria Sectorului 6 a început instalarea unor aspersoare pentru întreţinerea spaţiilor verzi, dar lucrarea nu a fost finalizată, sistemul de alimentare cu apă fiind şi acum la suprafaţă, deşi ar fi trebuit îngropat în pământ. DETALII, AICI. 

Consiliaţi de juriştii Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", protestatarii au întocmit şi un memoriu scris pe care l-au depus la Primăria Sectorului 6. În document, oamenii au cerut reînceperea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere pe strada Arinii Dornei.

"Prin intermediul acestuia am solicitat reînceperea de urgenţă a lucrărilor de reabilitare a infrastructurii din această zonă, cu refacerea locurilor de parcare şi a spaţiilor verzi din jurul imobilelor! Din Suflet, Pentru Suflet, rămânem alături de aceşti cetăţeni, care ne-au cerut disperaţi sprijinul şi le reprezentăm interesele în faţa autorităţii locale Sector 6 care îi ignoră sistematic de aproape un an de zile", a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei  "Din Suflet, Pentru Suflet". 

După ce au reuşit să convingă autorităţile să reia lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe străzile din Sectorul 6, voluntarii Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet" au mulţumit pentru colaborare tuturor celor care au participat la mitingul de protest de la Primărie, în acest sens fiind împărţite mai multe scrisori locatarilor. 

Etichete: Aleea Arinii Dornei, Aleea Baia de Arieş, fundatia din suflet pentru suflet, infrastructura rutiere, lucrări, memoriu, politehnica, protest, reabilitare, Sectorul 6, Ștefan Florescu

0/3 COMENTARII
Stefan Florescu
05 aug 16:27
+0
VOTURI
-0
O urare sincera celor de la b365.ro: sa aveti parte pe lumea asta doar de banii platit de Florescu. In rest, sa muriti in saracie!
Marcu
05 aug 16:25
+0
VOTURI
-0
Stefan Florescu = un jeg penal ordinar
Sandu al-III-lea
04 aug 13:34
+0
VOTURI
-0
Acest Stefan Florescu isi face campanie electorala de fapt.El asta tinteste daca nu v-ati dat seama.Insa locuitorii sectorului 6 n-au uitat ca la localele din 2012 acesta negocia voturi contra unor sume de bani.Inregistrarea este cu camera ascunsa si este plasata pe YouTube,pentru cine doreste sa vada.Florescule,stai acasa,nu ne mai stresa.

Sandule, al catelea oi fi tu, locuitorii sectorului 6 AU UITAT localele din 2012. Daca nu le uitau, nu se mai faceau marsuri pasnice, pline de spirit civic (parca mai era unul, prin 1990, care folosea aceasta expresie catre mineri?).

Sectorul 6, va aveti primarul pe care l-ati votat! Nu mai faceti gat, ca nu vi l-a impus nimeni, in afara de indiferenta voastra!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE