S-au schimbat declaraţiile în procesul sirianului găsit mort în portbagajUcigaşii sirianului găsit în portbagajul unei maşini pe o stradă din Bucureşti riscă 20 de ani de puşcărie. Aceasta este pedeapsa cerută de procurorii care au instrumentat cazul. Nici în ultimul ceas soţia sirianului şi amantul său nu au recunoscut că ei ar fi fost făptaşii. Femeia a admis doar că şi-a drogat soţul. Amantul şi-a schimbat pentru a treia oară declaraţia, acum spune că a recunoscut crima doar pentru că a fost plătit de mafia arabă.

S-au schimbat declaratiile in procesul sirianului gasit mort in portbagaj
S-au schimbat declaraţiile în procesul sirianului găsit mort în portbagaj

Soţia sirianului şi amantul ei au fost aduşi astăzi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti pentru a-şi susţine ultimul cuvânt. Dacă iniţial cei doi recunoscuseră că ei sunt ucigaşii, acum s-au răzgandit.

Şocant a fost şi că soţia sirianul a dat toată vina pe amant, deşi iniţial cei doi erau de nedespărţit, ba chiar se ţineau de mână în sala de judecată. Femeia a spus că singurul lucru pe care l-a făcut a fost să pună calmante în mancarea soţului ei şi că amantul l-a omorât, scrie romaniatv.net.

Specialiştii spun că cei doi ucigaşi au ştiut bine ce fac şi au premeditat crima. Soţia sirianului şi amantul acesteia au fost expertizaţi psihiatric, iar rezultatele arată că ei aveau discernământ în momentul în care l-au ucis, l-au băgat într-o valiză, apoi l-au ascuns în portbagajul unei maşini.

Procurorii au cerut 20 ani de închisoare pentru cei doi. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti vor da luni sentinţa.

Etichete: declaraţii, pedeapsă, sirian mort in portbagaj

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h