S-au SCUMPIT din nou apartamentele vechi din Bucureşti. Cât costă metrul pătratApartamentele vechi cu trei ca­mere din Bucureşti au înregistrat în mai o creştere a preţului mediu la peste 90.500 de euro, fiind pentru pri­ma dată după vara anului 2010 când aces­tea trec de pragul de 90.000 de euro, potrivit indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare cu Cold­well Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

S-au SCUMPIT din nou apartamentele vechi din Bucuresti. Cat costa metrul patrat
S-au SCUMPIT din nou apartamentele vechi din Bucureşti. Cât costă metrul pătrat

Creşterea preţului aparta­men­te­lor în discuţie a fost de 1.700 de euro sau 1,9% luna trecută faţă de aprilie, în timp ce raportat la perioada si­milară din 2017, preţurile sunt cu aproape 10% sau 8.000 de euro mai mari. Astfel, după două scăderi con­se­cutive în februarie şi martie, pre­ţurile au revenit pe plus în aprilie şi mai.

Potrivit datelor companiei de consultanţă imobiliară, anul 2018 ar putea fi cel mai bun an din punctul de vedere al livră­rilor de locuinţe noi, însă acest fapt va depinde de ritmul cu care dezvoltatorii îşi vor respecta termenele de finalizare anun­ţate şi de ritmul în care se vor întocmi actele de recepţie ale lucrărilor – practic înre­gis­trarea oficială a locuinţelor fina­li­zate.

De asemenea, jucătorii din imo­biliare spun că în piaţa de profil există o cerere tot mai mare pentru aparta­mentele cu trei camere, acestea oferind un confort superior celor cu două în cazul familiilor cu copii.

Creşterea vine în contextul în care numărul zonelor cu preţuri medii de peste 100.000 de euro a ajuns la cinci, faţă de trei în martie.

În ultimele 8 luni piaţa imobiliară a fost influenţată atât de creşterea ROBOR, dobânda de referinţă pentru creditele în lei, dar şi de devalorizarea monedei naţionale în raport cu euro, scumpind apartamentele, în condiţiile în care creditul este contractat în lei.

Sursa: Ziarul Financiar

Etichete: Bucureşti, Capitală, metru patrat apartament vechi, scumpire apartamente vechi

0/4 COMENTARII
euis
23 dec 21:17
+0
VOTURI
-0
2- PROSTIA! de ce? pt ca tu, ca vanzator, imi ceri pe un apt cu 2-3 camere amarate (30-50mp) an constructie
euis
23 dec 21:16
+0
VOTURI
-0
2- PROSTIA! de ce? pt ca tu, ca vanzator, imi ceri pe un apt cu 2-3 camere amarate (30-50mp) an constructie
euis
23 dec 21:13
+0
VOTURI
-0
de ce sunt apt asa de scumpe? din mai multe motive.:

1- AGENTIILE RIDICA PRETUL destul de mult, si au sa distruga piata imobiliara exact ca afara, unde agentii fac ''legea'' cand e vb de chirii, licitatii pt pret si vanzari. ca sa se elimine asta,
ar trebui ca la fiecare anunt, agentia sa aiba procentele puse in dreptul anuntului sa se poata calcula pretul real dorit de vanzator.
nu le inteleg rostul agentiilor atat timp cat vanzatorul nu e cu probleme de sanatate/mintale si are acces la internet sau un ziar local unde poate posta anuntul.... siguranta? neah, la fel de simplu poti sta linistit daca rogi pe cineva din vecini sa te asiste cat vin la vizionat.
afara exista ore exacte si zile exacte cand se aduna toti care vor apt respectiv (deci nici macar de ajutor nu ai nevoie pt ca este lume multa+ ca, IMOBILUL SE LASA FARA LUCRURI DE VALOARE- EXACT CA LA VANZARE)
2- PROSTIA! de ce? pt ca tu, ca vanzator, imi ceri pe un apt cu 2-3 camere amarate (30-50mp) an constructie
hoe lever ontgiften
16 iun 17:42
+0
VOTURI
-0
Destruction mistaken to today, when there is a over-abundance of anti aging alien work for to products like starag.gojimasker.nl/instructies/hoe-lever-ontgiften.html creams, serums, gels and powders that all frame on to be this fount of youth. Some job fesla.cremegoji.nl/juist-om-te-doen/avene-creme-eau-thermale.html their anti aging in spain be means of ingredients that restrict a ton of well-regulated over mettsib.gojijeugd.nl/informatie/alovivi-face-mask-review.html and assay on how epidermis ages to side with them up and some are pasteurized hype.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE