Șah în PDL: Videanu vrea din nou la Primăria Generalăvideanu
videanu

După o lungă tăcere instalată în toamna trecută, cînd tripleta BVB(Blaga/Videanu/Berceanu) a fost trasă pe linie moartă, Videanu scoate capul, brusc, şi se anunţă disponibil pentru Primăria Generală, notează InPolitics.ro În cadrul unui interviu, Videanu a fost întrebat direct dacă ar fi interesat de o nouă candidatură, anul viitor, moment în care acesta a declarat că decizia trebuie să fie a partidului, care să desemneze omul cel mai potrivit şi mai bine plasat în sondaje. La întrebarea dacă, personal, ar respinge o asemenea candidatură, Videanu a refuzat categoric să dea un răspuns negativ: ”să decidă partidul”.

Dincolo de asta, însă, întreagul interviu a fost unul pur electoral din punctul de vedere al pedelistului: el şi-a enumerat realizările din mandat, a respins implicarea în cele mai mari scandaluri de la vremea respeciv şi a punctat că, după mandatul său sau PDL a luat cel mai mare scor în Bucureşti din istoria sa.

De asemenea, Videanu l-a acuzat pe ”doctor” că toate reuşitele sale sunt, în realitate, proiecte începute de el însuşi, şi a spus că actualul primar şi-a retezat singur orice şansă de a fi reales în momentul în care a acceptat coabitarea cu USL. O alianţă despre care Videanu a dat asigurări că se va face praf înainte de alegerile locale.

Etichete: candidatură, Primăria generală, usl, videanu

0/0 COMENTARII
Ax
29 sep 00:55
+0
VOTURI
-0

Sincer ....l-as vota .Decat Oprescu .....si bunicamea avea viziune ( D-zeu sa o odihneasca )

Crenguta
29 sep 12:38
+0
VOTURI
-0

Daca tinem seama de faptul ca Videanu nu a avut decat 3 ani de mandat, si ca a facut proiecte cu care se lauda si Oprescu, si eu zic ca pana acum Videanu este cea mai buna oferta pentru postul de primar general.

Mai tin seama si de faptul ca in din vara si pana acum, pe strada mea s-au pus mai multe borduri decat in tot mandatul lu Videanu, aproape ca mi-e mila de tot tambalaul pe care a trebuit sa-l suporte fostul primar general.

P.S. Gropile au ramas, doar bordurile sau pus pe 2 randuri.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE