Sala de sport Dinamo, REDESCHISĂ după 5 luniSala "Dinamo" se redeschide publicului, după 5 luni în care a fost închisă de ISU. Inspectoratul o închisese pentru că nu erau îndeplinite normele de securitate la incendiu.

Sala de sport Dinamo, REDESCHISA dupa 5 luni
Sala de sport Dinamo, REDESCHISĂ după 5 luni
Foto: csdinamo.eu

Prima partidă cu spectatori în arena din Ştefan cel Mare va fi Dinamo - Dunărea Călăraşi la handbal masculin (duminică, ora 11:15), în cadrul play-off-ului Ligii Naţionale.

"Sala de sport competiţională Dinamo îşi deschide porţile pentru suporterii alb-roşii. În urma apariţiei în Monitorul Oficial din 22.03.2016 a Legii 33/2016 privind aprobarea OUG 52/2015, s-a creat posibilitatea exploatării obiectivelor care nu au autorizaţie de incendiu pe proprie răspundere, cu condiţia obţinerii autorizaţiei până pe 31.12.2016. În aceste condiţii, la nivelul conducerii CS Dinamo s-a luat decizia utilizării Sălii de sport competiţionale Dinamo, cu adoptarea tuturor măsurilor necesare pentru prevenirea apariţiei vreunui incendiu", se specifică într-un comunicat postat pe site-ul oficial al CS Dinamo.

La sfârşitul acestei săptămâni începe play-off-ul Ligii Naţionale de handbal masculin. Primele partide din play-off se vor desfăşura după următorul program:

HC Odorhei - Potaissa Turda, sâmbătă, ora 11:00

Steaua - Poli Timişoara, sâmbătă, ora 12:45

CSM Bucureşti - Adrian Petrea Reşiţa, sâmbătă, ora 18:00

Dinamo - Dunărea Călăraşi, duminică, ora 11:15

Etichete: cs dinamo, isu, sala dinamo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE