Sala Polivalentă din Cluj, gazda meciului de tenis România-Cehia. Halep, așteptată în echipăSala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui, în 2016, meciul de tenis dintre România și Cehia. Confirmarea oficială a venit marți, din partea Federației Române de Tenis. În echipa naționalei este așteptată și Simona Halep, numărul 2 mondial.

Sala Polivalenta din Cluj, gazda meciului de tenis Romania-Cehia. Halep, asteptata in echipa
Sala Polivalentă din Cluj, gazda meciului de tenis România-Cehia. Halep, așteptată în echipă
Foto: cluj.com

România, cel mai probabil cu Simona Halep în echipă (deşi numărul 2 mondial nu a mers cu Naţionala în Canada), va întâlni formația Cehiei, cu Kvitova, Safarova şi Pliskova.

''Cel mai mare eveniment sportiv organizat de România anul viitor, întâlnirea de Fed Cup România — Cehia, nu poate fi desfășurat decât în cea mai mare și mai modernă sală pe care o are țara noastră, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În acest fel, ne ținem și promisiunea de a ajunge în cât mai multe orașe din România cu cele două echipe tricolore, Fed Cup și Cupa Davis, după Brașov, Sibiu, Galați și Constanța'', a spus George Cosac, președintele FRT, pentru site-ul oficial al federaţiei, citat de stiridesport.ro.

Simona Halep a lipsit la ultimul meci de Fed Cup al României. Fără aceasta, echipa noastră, formată din Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, Raluca Olaru și căpitanul nejucător Alina Tecșor Cercel, a câştigat în deplasare, cu Canada.

Etichete: Fed Cup, Sala Polivalentă, sala polivalenta cluj napoca, simona halep fed cup

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h