Salarii de peste 7.000 euro pentru români, în Europa. VEZI JOBURILEGermania, Austria, Grecia, Italia, Danemarca au scos la concurs joburi pentru care oferă salrii de mii de euro.

Locuri de munca pentru romani, in tarile europene
Locuri de muncă pentru români, în ţările europene

Salarii de peste 7.000 de euro pe lună pentru medici specialişti în Germania O firmă de plasare de forţă de muncă caută medici specialişti medicină internă/hematologie sau angiologie care au cunoştinţe de cel puţin nivel B2 de limba germană şi care vor să lucreze în Germania. Angajatorii din Germania ofertează candidaţii români cu salarii nete lunare cuprinse între 7.000 de euro şi 7.800 de euro, pentru 40 de ore - program de muncă săptămânal. 8 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru joburile disponibile în Germania, scrie economica.net. Detalii, aici.

Salarii de cel puţin 1.600 de euro pe lună pentru măcelari în Germania O firmă din Germania caută 50 de măcelari români care au cel puţin doi ani experienţă în domeniu. Nu este necesară cunoaşterea limbii germane. Până pe 11 februarie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Salarii lunare de cel puţin 6.000 de euro pentru medici în Danemarca O firmă de recrutare caută 16 medici specialişti cu minimum trei ani experienţă în specialitate, care au cunoştinţe de limba engleză de nivel C2 şi care sunt dispuşi să muncească în Danemarca. Angajatorii oferă candidaţilor şi soţilor/soţiilor celor selectaţi cursuri de limba daneză pentru o perioadă de şase luni la Budapesta. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii anuale cuprinse între 80.000 de euro şi 90.000 de euro, funcţie de experienţă şi de specializarea acestora, le oferă şase săptămâni de concediu pe an şi program de muncă de 37 de ore pe săptămână. 19 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante în Danemarca. Detalii, aici.

Salarii de 3.800 de euro-4.500 de euro pe lună pentru asistenţi medicali în Elveţia O firmă de plasare de personal caută 51 de asistenţi medicali generalişti care vor să lucreze în cantoanele din Elveţia în care se vorbeşte limba italiană şi limba germană. Angajatorii caută candidaţi care au absolvit cel puţin şcoala postliceală şi au maximum 50 de ani. 16 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Salarii de cel puţin 1.350 de euro pe lună pentru zidari în Franţa Angajatorii din Franţa caută zidari români cu experienţă dobândită în Franţa, în zidaria cu parpaing, brique colle, care au cunoştinţe în citirea planurilor şi care vorbesc limba franceză la nivel conversaţional. 19 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Salarii lunare de 1.850 de euro pentru sudori români în Franţa O firmă din Franţa caută 12 sudori români cu experienţă în procedeele de sudură FCAW (sudură cu sârmă acoperită cu flux) şi SMAW (sudură cu electrod învelit), cu experienţă de lucru cu următoarele tipuri de sârmă: SMAW iso”E 42 4 B 42 H5” Electrod şi FCAW iso “T 42 4 PM 1 H5” sârmă tubulară, calificare sau autorizaţie NF EN 287-1, experienţă cu aparat de sudură Kempy, şi care vorbesc limba franceză la nivel conversaţional. 15 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Salarii de până la 4.000 de euro pe lună pentru bucătari români în Anglia O firmă de recrutare caută 50 de români dispuşi să muncească în hoteluri, restaurante, baruri, catering în Cambridge, Liverpool, Newcastle, Birmingham, Londra, Manchester sau Shefield. Pentru posturile de head chef, sous chef, chef de partie, angajatorii caută absolvenţi de liceu care au între 22 de ani şi 40 de ani, care au mai lucrat cel puţin şase luni în hoteluri/turism şi care au cunoştinţe medii de limba engleză. Salariile oferite de angajatori pentru postul de chef de partie candidaţilor români sunt cuprinse între circa 2.000 de euro şi 2.500 de euro pe lună, pentru un program de muncă de circa 48 de ore pe săptămână. Postul de sous chef este remunerat cu salarii lunare cuprinse între aproximativ 2.074 de euro şi peste 2.900 de euro, pentru un program de muncă de 50 de ore pe săptămână. Poziţia de head chef este plătită de angajatorii din Anglia cu salarii lunare cuprinse în intervalul 3.200 de euro - 4.000 de euro, pentru un program de lucru de 54 de ore pe săptămână. 6 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru joburile vacante. Detalii, aici.

Salarii de cel puţin 1.700 de euro lunar pentru şoferi profesionişti în Italia O firmă din Italia caută 10 şoferi profesionişti cu permis de conducere categoria B, C, E, care au cunoştinţe medii de limba italiană, care au cel puţin doi ani experienţă în trafic internaţional mărfuri generale, care au absolvit studii medii şi care deţin card tahograf digital. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au atestat ADR şi nu au cazier. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii lunare cuprinse între 1.700 de euro şi 2.000 de euro. Până pe 20 ianuarie se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Salarii de circa 1.500 de euro pentru şoferi de tir în Austria O firmă de recrutare caută 10 români care vor să lucreze ca şoferi de tir în Neumarkt Am Wallersee. Angajatorii caută persoane cu experienţă de cel puţin un an în transport international de marfă (cu remorcă sau semiremorcă), care au atestat ADR şi care au cunoştinţe de bază de limba germană sau de limba engleză. 18 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Salarii cuprinse între 1.000 de euro şi 1.300 de euro pentru infirmiere şi asistente medicale dispuse să îngrijească persoane vârstnice în Austria O firmă de recrutare caută 40 de infirmiere şi asistente medicale din România care vor să îngrijească bătrâni în Austria. Angajatorii caută românce care au cel puţin cunoştinţe de bază de limba germană. Experienţa în munca de îngrijitoare persoane nu este obligatorie dar persoanele cu experienţă relevantă sunt avantajate la angajare. 4 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru aceste locuri de muncă. Detalii, aici. 

Etichete: asistenţi medicali, bucătari, job, loc de muncă, medici, şoferi

0/3 COMENTARII
Nume*
01 feb 18:25
+0
VOTURI
-0
Andrei a comentat: Nu este un mit, in vest sunt mult mai citiaizlvi decat noi. Am fost socat cand am stat cateva zile in Cluj de linistea si citiaizlvia de acolo. Asta nu inseamna ca n-au si ei cocalarii, tiganii, taranii si prostii lor, toate orasele din lumea asta au specimene ciudate, dar per total, numai faptul ca nu se claxona din 2 in 2 secunde in plin centru spune multe. Eu zic ca lucrurile stau cam asa: Nu-ti place unde locuiesti si poti sa te muti, fa-o. Consideri ca n-ai facut o alegere buna, muta-te inapoi. E simplu. Stiu si eu pe unul care s-a mutat de 2 ani in Bucuresti si se plange. Ca e prea cald, ca e prea mult trafic, ca vecinu e naspa: DU-TE INAPOI atunci. Daca nu, nu te mai plange. Si aerele de superioritate tin de educatie si inteligenta (or lack thereof, cum ar spune englezu' ). Conteaza ce fel de om esti, nu ce scrie pe buletin Cunosc oameni care au stat o viata la sat si sunt de nota 10, iar altii care stau in centrul capitalei si sunt niste mari tarani. Nu putem generaliza. Mie imi place in Bucuresti si nu cred ca ma voi muta vreodata, poate in alta tara. Nu zic ca e perfect, e doar cea mai buna varianta pentru mine. Cine nu e de acord e liber sa plece. http://tqpfdq.com [url=http://nyfrjkbr.com]nyfrjkbr[/url] [link=http://surwdunugvb.com]surwdunugvb[/link]
Nume*
18 ian 08:52
+0
VOTURI
-0
si altii similari (bucuresteni panreviti asa cum se autodefinesc): Eu fiind bucurestean bastinas am o singura rugaminte: daca veniti aici, comportati-va decent. Atat. Nu va mai iluzionati ca bucurestenii bastinasi sunt cei care se calca pe bombeu si se injura in trafic, nu mai traiti cu impresia ca bucurestenii bastinasi sunt cei care asculta manele. Eu tin minte Bucurestii anilor 90 si nu era chiar in halul in care este azi, deci nu chiar numai bastinasii sunt de vina. Ce ar trebui inteles este ca odata mutati aici deveniti bucuresteni, parte a comportamentului bucurestean, parte a vetii bucurestene. Injurand bucurestenii va injurati pe voi si, de fapt deveniti niste bucuresteni care injura.Acum, pentru bucurestenii cu nasul pe sus: daca nu veneau valuri de oameni cdin provincie voi chiar credeti ca mai evolua orasul asta asa cum a facut-o ? E adevarat ca e un fel de cotet al porcului fata de alte capitale dar fata de orasele noastre de provincie e la mare distanta. Si nu e nicidecum doar meritul bucurestenilor bastinasi.Pe scurt: comportati-va cu totii ca oamenii nu ca vitele si o sa fiti uimiti de rezultate. Eu in orasul asta am o viata chiar foarte placuta, calma, nu vin in contact decat cu oamenii cu care aleg sa vin in contact, nu ma intereseaza daca x vorbeste cu vreun accent ci doar daca spune ceva ce conteaza, n-am mai auzit o manea de vreo 5 ani (no kidding) deci se poate. Sunt cateva elemente enervante pe care nu le pot evita, cum ar fi motociclistii zgomotosi, ridicatul gunoiului la pranz, banii publici cheltuiti pe idiotenii, cainii care se inmultesc si altele. Dar nici nu am vazut inca vreo capitala care sa nu aiba inconveniente majore (si nu spuneti Berlin sau vreo capitala nordica ca inseamna ca sunteti idioti, romanii n-au nimic de-a face cu popoarele alea).
Nume*
16 ian 20:00
+0
VOTURI
-0
That's a smart way of thiiknng about it.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE