Salarii de top din industria hotelieră. Ce salariu are managerul hotelului Hilton din BucureştiTurcul Aykut Korkmaz a fost adus de omul de afaceri George Copos la conducerea hotelului de cinci stele Athenee Palace Hilton din Capitală pe un salariu lunar de 10.700 de euro net, conform datelor publice.

Hotel Hilton Bucuresti
Hotel Hilton Bucureşti

Remuneraţia totală din statul de plată a directorului general al punctului de lucru Hotelul Athenee Palace Hilton (exclusiv bonusurile anuale pentru performanţă) se va încadra în plafonul de 10.700 de euro net/lună", se arată într-un raport recent, potrivit Ziarul Financiar.

Aykut Korkmaz este un manager cu experienţă de mai mulţi ani în cadrul lanţului hotelier Hilton, unde a ocupat diferite funcţii în unităţi din Turcia şi Egipt. El este absolvent al Facultăţii de Administrare a Afacerilor şi Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii din Ankara şi s-a alăturat lanţului la scurt timp de la absolvire. El îl înlocuieşte pe Jan Thomsen, numit în 2013 la conducerea hotelului.

Recent, George Copos a decis să reorganizeze echipa de management a hotelurilor pe care le deţine prin intermediul ANA Hotels. El a numit-o pe Christine Schillings la conducerea companiei ANA Hotels, care operează hotelurile Athenee Palace Hilton şi Crowne Plaza, ambele situate în Bucureşti, hotelul Europa şi Ana Aslan Health Spa din Eforie, hotelul Sport şi Sport Welness Spa, hotelul Bradul, hotelul Poiana din Poiana Braşov şi Ana Teleferic, care se ocupă de instalaţiile de teleferic din Poiana Braşov.

Etichete: hilton Bucureşti, hotel Hilton, manager hotel bucuresti, salariu hilton

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE