SALARII MAI MARI cu 20% pentru angajaţii McDonald’s România. Cât câştigă un salariat McDonald’sSALARIU MCDONALD'S. 2.454 angajați ai McDonald’s România au, începând din 1 aprilie 2016, salarii mai mari cu 21%. Compania a anunţat că a modificat de la îbnceputul acestei luni grila de salarizare pentru angajați, salariul brut de intrare în companie crescând astfel la 1.450 lei.

SALARII MAI MARI cu 20% pentru angajatii McDonald’s Romania. Cat castiga un salariat McDonald’s
SALARII MAI MARI cu 20% pentru angajaţii McDonald’s România. Cât câştigă un salariat McDonald’s

SALARIU MCDONALD'S.  "An de an angajăm peste 1.000 de persoane în restaurantele noastre. Ceea ce înseamnă că zilnic au loc zeci de interviuri de angajare în companie. În cei peste 20 de ani de când activăm pe piața locală, peste 27.000 de persoane au urmat școala McDonald's, un sistem de training complex, care reușeste să contribuie la formarea de abilități și cunoștințe necesare în sectorul în care ne desfășurăm activitatea", a declarat Daniel Boaje, directorul general al McDonald's România, citat de profit.ro.

SALARIU MCDONALD'S.  Conform sursei citate, pe lângă majorarea salarială, angajaţii McDonald’s România beneficiază şi de bonuri de masă în valoare de 200 lei și alte beneficii.

SALARIU MCDONALD'S.  În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 67 de restaurante, în 21 de orașe, și 180.000 de clienți zilnic.

Etichete: majorare salarii, McDonald’s, salarii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE