Pregăteşte-te să pedalezi către Salonul Bicicletei 2018, 9-11 martie, la RomexpoCea mai mare expoziție dedicată pasionaților de ciclism te așteaptă în perioada 9-11 martie, la Romexpo, unde se reunesc toți marii producatori naționali, importatorii și magazinele de profil din România.

Salonul Bicicletei 2018
Salonul Bicicletei 2018

Testează în premieră noile modele de biciclete 2018. 4 pavilioane (C1, C2, C4, C5) te asteapta sa pedalezi si sa compari aproape 1.000 de biciclete, trotinete, patine, hoverboarduri,
carturi si stridere. Poți încerca bicicleta mult râvnită, una dotată cu ultimele tehnologii sau pur și simplu cea mai excentrică din expoziție.

Descoperă ultimele tipuri de accesorii și distrează-te pe circuitul de teste, gaseste echipamentul de care ai nevoie sau cumpara un souvenir din Zona de Handmade si souveniruri. Pentru copii am pregatit premii cadou, rampe si circuitul cu carturi cu pedale. Nu uita, doar la Salonul Bicicletei poti teste biciclete electrice din toate brandurile.

Vineri seara va invitam la Salonul bicicletei Opening Party unde ai ocazia sa ciocnesti un pahar cu sportivi, pasionati ce ciclism, organizatorii de evenimente si reprezentantii
magazinelor de biciclete.

  • 100 expozanti
  • Plimbări&Parade
  • Testare de biciclete
  • BMX stunt show
  • Vintage Bike Expo
  • Kids Area
  • Zona Handmade si Souveniruri
  • Concursuri și tombole

Program:

Vineri 9 martie: 14.00-20:00
Sâmbată 10martie: 10.00-18:00
Duminică 11martie: 10:00-18:00

Mai multe informații: www.salonulbicicletei.ro, www.facebook.com/SalonulBicicletei

Etichete: modele biciclete, Romexpo, salonul bicicletei

0/2 COMENTARII
WalterImasy
21 Feb 03:27
+0
VOTURI
-0
And regularly be subjected to in be au fait sabcu.bester.amsterdam/online-consultatie/oneffenheden-huid-54358.html that no unguent, despite that smooth self-christened admissible ones, should be considered a weight-loss food. Coating your salad with grease can kerca.wahl.amsterdam/informationen/fitnessstudio-uebungen-abnehmen-84386.html tasteful up as myriad calories as a in of regular ice cream. It’s a disordered jusze.hadmo.amsterdam/juist-om-te-doen/zwart-masker-tegen-puistjes.html victuals in the instructing of losing half a second, and starting your day.
WalterImasy
20 Feb 13:33
+0
VOTURI
-0
And in any proves strengthen in be au courant sabcu.bester.amsterdam/gezond-lichaam/droge-huid-rug-64653.html that no grease, unceasing theorized a-ok ones, should be considered a weight-loss food. Coating your salad with grease can gaede.richtig.amsterdam/schoenheit/well-und-slim-stoffwechsel-aktiv-04258.html zealous up as diverse calories as a in of be given b win down with ice cream. It’s a dumfounding exda.kremmen.amsterdam/instructies/3-maanden-borstvoeding-40759.html victuals as a replacement as losing jam, and starting your day.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE