Salvamontistă bătută de un interlop, sub ochii unui jandarm VIDEOO tânără a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de un interlop. Femeia care lucrează la Salvamont a fost lovită cu pumnul în faţă sub privirile clienţilor unui local din staţiunea Straja.  Poliţia a declanşat o anchetă.

O tanara salvamontista a fost batuta de un interlop intr-o statiune montana
O tânără salvamontistă a fost bătută de un interlop într-o stațiune montană

UPDATE: Bărbatul care a bătut o tânără salvamontistă din stațiunea Straja, a fost reținut duminică de polițiștii din orașul Lupeni, el fiind acuzat de lovire și amenințare.

Învinuitul a fost audiat duminică, timp de mai multe ore, la sediul Poliției Lupeni, după ce victima a depus o plângere împotriva sa, alături de un certificat medico-legal. Polițiștii au întocmit pe numele agresorului un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire și amenințare, potrivit Agerpres. 

Scenele s-au petrecut sâmbătă într-un bar din staţiunea montană Straja. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum tânăra angajată în cadrul Salvamont Lupeni vine să-i spună ceva interlopului Sorin Palesică, iar aceste o loveşte cu pumnul.

Femeia a leşinat în urma loviturilor primite şi a fost scoasă pe braţe din local. Câteva minute mai târziu, un angajat al barului a primit acelaşi tratament. Victima se află în prezent în stare de şoc, după bătaia încasată. Potrivit jurnaliştilor de la Vocea Străzii, agresorul este un fost condamnat şi cunoscut în lumea interlopă din Valea Jiului. Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

În momentul în care femeia a fost lovită cu pumnul, la masa agresorului se afla şi un subofiţer din cadrul jandarmeriei, însă acesta nu a intervenit pentru aplanarea conflictului.

"Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii pentru efectuarea verificărilor cu privire la comportamentul unui subofiţer din cadrul unităţii, aflat în club, în timpul liber, în momentul comiterii agresiunii. În acest caz, în funcţie de rezultatele verificărilor, urmează să fie dispuse măsurile legale faţă de subofiţerul care nu a avut un comportament corespunzător calitaţii de jandarm", a informat Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara. 

Sursa: realitatea.net

Etichete: bătaie, interlop, Salvamont, straja

0/1 COMENTARII
unu
07 feb 18:10
+0
VOTURI
-0
Bravo ma, ce "barbat" esti! Ai pus la pamant o femeie.
Sper sa faci ceva parnaie.
Si tu si carnatul de jandarm sunteti de KKT !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE