Salvați Bucureștiul protestează față de proiectele imobiliare controversate supuse votului CGMB aziAsociatia Salvati Bucurestiul isi exprima indignarea fata de ordinea de zi a Consilului General al Municipiului Bucuresti, in care sunt propuse spre aprobare mai multe proiecte controversate.

Salvati Bucurestiul protesteaza fata de proiectele imobiliare controversate supuse votului CGMB azi
Salvați Bucureștiul protestează față de proiectele imobiliare controversate supuse votului CGMB azi
Foto: hotnews.ro

Majoritatea proiectelor au fost respinse de mai multe ori de Consiliul General, susține Asociația Salvați Bucureștiul, subliniand ca multe dintre ele sunt extrem de controversate.

"PUD C.A. Rosetti propune un bloc langa Ateneul Roman cu doua etaje mai inalt decat Ateneul, pe spatiul verde de langa restaurantul Cina. PUZ Piata Lahovari propune un bloc care distruge coerenta zonei protejate. Printr-o hotarare definitiva, instanta a decis ca nu exista nicio obligatie a Consilului General de a aproba PUZ-ul propus de investitor. Proiectele nu au fost afisate pe site-ul Primariei Generale cu respectarea termenului legal de 5 zile.", transmite sursa citată.

"Este o incercare a mafiei imobiliare din Primarie si din Consiliu, inca neridicata de D.N.A.. Nu exista un alt motiv pentru care documentatii controversate, respinse de mai multe ori, sa fie propuse din nou in Consiliu. Sper ca majoritatea sa respinga documentatiile.", a declarat Nicusor Dan, presedintele Asociatia Salvati Bucurestiul.

Etichete: CGMB, nicuşor dan, proiect imobiliar, vot

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE