Samsung a lansat Galaxy Note 4 şi un dispozitiv pentru realitatea virtuală,înaintea lansării iPhone6LANSARE iPhone6 - LANSARE Samsung Note 4: Samsung a lansat, miercuri, Samsung Galaxy Note 4 şi Samsung Gear VR, un dispozitiv purtabil dezvoltat în parteneriat cu Oculus VR, ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a experimenta jocuri şi videoclipuri în realitatea virtuală. Cele două gadget-uri au fost lansate de producătorul sud-coreean cu 6 zile înainte ca Apple să lanseze oficial noul smartphone iPhone 6.

LANSARE Samsung Note 4: Noul dispozitiv Samsung Gear VR este compatibil numai cu Samsung Galaxy Note 4, mult-aşteptatul smartphone care a fost prezentat tot miercuri, în cadrul unei ceremonii organizate la Berlin, relatează MarketWatch, citat de Mediafax.

LANSARE Samsung Note 4: Acesta este prima "incursiune" a producătorului sud-coreean pe piaţa dispozitivelor pentru realitatea virtuală.

LANSARE Samsung Note 4Samsung Gear poate fi folosit ca un adaptor pentru a transforma smartphone-ul întrun ecran virtual 3D. Bazat pe tehnologia Oculus Rift, dispozitivul face ca telefonul mobil să devină un "creier" hands-free pentru lumea virtuală.

LANSARE iPhone6 - LANSARE Samsung Note 4: Dotat cu un ecran Amoled de 5,7 inci, Samsung Galaxy Note 4 se prefigurează un competitor redutabil pentru iPhone 6 de la Apple, care va fi lansat săptămâna viitoare în California.

LANSARE iPhone6 - LANSARE Samsung Note 4: De altfel, acţiunile Apple au pierdut 2,9% pe bursa din New York după ce Samsung a prezentat noile produse.

LANSARE Samsung Note 4: Producătorul de echipamente pentru realitate virtuală Oculus VR a fost cumpărat în martie de către Facebook pentru 2 miliarde de dolari.

Etichete: Apple, gadget, iPhone6, LANSARE iPhone6, Samsung, Samsung Galaxy Note 4, smartphone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE