SAMSUNG GALAXY S7, lansat în trei sau patru varianteSAMSUNG GALAXY S7 ar putea fi lansat luna viitoare, iar pasionații au câteva previziuni.

SAMSUNG GALAXY S7
SAMSUNG GALAXY S7
Foto: noobz.ro

Mai avem de aşteptat puţin mai mult de o lună de zile până când Samsung ne-ar putea face o surpriză şi ar putea lansa Galaxy S7, dispozitivul flasgship al anului, la MWC 2016, eveniment de tehnologie ce va avea loc la Barcelorna între 22 – 26 februarie 2016.

Noi zvonuri sugerează că Samsung va lansa un dispozitiv phablet, care ne-am aştepta să fie un follow up la Galaxy S6 Edge Plus. De asemenea, se consideră că Samsung ar putea renunţa la dimensiunea standard a Galaxy S7 Edge în favoarea Galaxy S7 Edge Plus, concentrându-se pe tehnologia display-ului de pe phabletul inovativ.

Detaliile vin o dată cu un screenshot al dispozitivului care arată un ecran de 5.7 inchi cu o rezoluţie de 2560 x 1440. Aceeaşi imagine sugerează că telefonul va veni cu o cameră principală de 12.2 MP şi una frontală de 5 MP, informează noobz.ro.

Camera principală nu va mai avea 16 MP ca cea de pe dispozitivele din seria S6, dar tehnologia Britecell anunţată recent are o mărime a pixelilor mai mică, aşa că se justifică această caracteristică la noile dispozitive flagship de la Samsung. De asemenea, mai este sugerat faptul că telefonul va avea 4 GB de RAM şi un procesor Qualcomm Snapdragon 820. 

Etichete: Samsung, Samsung Galaxy, SAMSUNG GALAXY S7

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE