Sancțiunile împotriva antrenorului Marius Șumudică, extinse la nivel internaționalFIFA a extins la nivel internaţional sancţiunile dispuse împotriva antrenorului Marius Şumudică de către Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal. Decizia Preşedintelui Comisiei de Disciplină a FIFA a venit ca urmare a solicitării Federaţiei Române de Fotbal.

Sanctiunile impotriva antrenorului Marius Șumudica, extinse la nivel international
Sancțiunile împotriva antrenorului Marius Șumudică, extinse la nivel internațional
Foto: prosport.ro

Federaţia Române de Fotbal precizează că, în conformitate cu decizia anterior menţionată, sancţiunea la nivel internaţional se aplică în condiţiile precizate în Decizia Comisiei de Recurs a FRF, respectiv cu începere din data de 08.06.2016. În ceea ce priveşte executarea sancţiunii pe teritoriul României sunt aplicabile prevederile Regulamentului Disciplinar al FRF.

Suspendat iniţial timp de 6 luni pentru activitate de pariere, Marius Şumudică a rămas cu o interdicţie de doar două luni după apelul făcut în luna martie. Marius Şumudică se află în Slovenia, acolo unde Astra Giurgiu îşi desfăşoară primul cantonament al verii, amintește mediafax.ro.

"Din vară probabil voi fi concediat de cei de la Astra, pentru că nu mai putem continua având în vedere că voi fi suspendat două luni. Am avut o discuţie cu juristul clubului şi mi-a argumentat că există un articol în regulamentul federaţiei, că un club nu poate angaja sau avea în organigramă un om care este interzis în activitatea fotbalistică. Eu sunt în această situaţie de pe 8 iunie şi probabil că Astra îşi doreşte să angajeze un antrenor... Atunci se joacă cupele europene, e normal. Nu mă întorc după expirarea suspendării de două luni." spunea Marius Şumudică, în urmă cu aproximativ trei luni în urmă, la emisiunea ProSport Live.

Etichete: Astra Giurgiu, frf, Marius Sumudica

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE