Sandu Geamănu, judecat după ce a lovit cu bâta în cap o fetiţă de doi aniSandu Geamanu
Sandu Geamanu
Foto: crimetime.ro

Procurorii i-au trimis în judecată pe Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, şi pe Nicolae Marian Vasile, cunoscut drept Nicos, pentru violare de domiciliu, tentativă de omor calificat şi lovire sau alte violenţe, potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Bucureşti.

În rechizitoriul întocmit de magistraţi se precizează că Sandu Geamănu, Nicos şi alte persoane neidentificate au prătruns, în 2008, într-o locuinţă, folosind bâte, săbii şi pistoale, şi au agresat mai multe persoane, în special femei şi copii.

Tot atunci, Geamănu a lovit cu brutalitate şi o fetiţă în vârstă de doi ani şi şase luni. În urma loviturii, copilul a suferit leziuni grave, fiind diagnosticată de medici cu „politraumatism, traumatism cranio-celebral, fractură liniară parietală stânga şi fractură frontal stânga cu minima deplasare“.

În iulie 2011, Ilie Alexandru a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi omor deosebit de grav după ce, în urma unui pont, împreună cu alte două persoane, a intrat în casa unui bătrân căruia i-a furat bunuri în valoare de jumătate de milion de lei. Victima a murit la spital şase luni mai târziu, din cauza loviturilor violente pe care le-a încasat.

Etichete: bătut, judecat, lovit, omor, sandu geamănu

0/0 COMENTARII
Catalin
01 mai 01:07
+0
VOTURI
-0

Se spune ca asa cum tu judeci pe semenii tai asa vei fi si tu judecat la Judecata de Apoi. Cu toate astea eu astuia i-as da inchisoare pe viata.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE