Şanse duble de câştig la LOTO 6/49, Joker şi LOTO 5/40, la sfârşitul anuluiPentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40, cu acelaşi bilet, se va participa la două trageri: tragerea principală şi tragerea suplimentară, anunţă Loteria Română. 

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 8,7 milioane lei
La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 8,7 milioane lei

Duminica, 30 decembrie, vor avea loc Tragerile Speciale Loto de Anul Nou. In aceeasi zi, in cadrul emisiunii "Lozul cel Mare" jucatorii vor avea o sansa dubla de castig. Mai mult, fiecare din cele trei jocuri, Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 vor beneficia de suplimentari importante ale fondului de castiguri al categoriei I, pentru cea de-a doua tragere, cea suplimentara.

Astfel, pentru tragerea suplimentara Loto 6/49, fondul de castiguri al categoriei I, se suplimenteaza cu 300.000 de lei. Pentru tragerea suplimentara Joker, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 200.000 lei iar pentru tragerea suplimentara Loto 5/40 fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu suma de 100.000 lei.

Pentru Tragerile Speciale Loto de Anul Nou pretul unei variante simple la Loto 6/49 este de 8 lei, pentru Joker 6,4 lei iar pentru Loto 5/40 de 3,2 lei.

Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus si Super Noroc nu vor avea loc trageri duble iar pretul unei variante simple ramane neschimbat.

Joi, 27 decembrie nu vor avea loc trageri loto, prin urmare, perioada de vanzare pentru Tragerile Speciale Loto de Anul Nou va incepe duminica, 23 decembrie, dupa inchiderea jocului precedent si se va incheia duminica 30 decembrie.

Vezi aici care sunt numerele cu care se câştigă cel mai des la LOTO 6/49. 

Etichete: câştiguri, Joker, Loteria Română, loto 5/40, loto 6/49, numere norocoase, premii, tragere loto

0/2 COMENTARII
spoitor stefan
14 iul 18:15
+0
VOTURI
-0
Tot aud ca sansa de castig la Loto 6 din 49 e de una la 14 milioane. Asemenea mega-idiotenie n-am mai auzit! Daca joia se joaca in medie 1 milion de variante simple iar nr. total de variante e de 14 milioane, sansa de castig este de 1 la 14 si nu de 1 la 14 milioane. Duminica daca se joaca in medie, 2 milioane de variante simple iar nr. total de variante posibile este de 14 milioane, sansa e de 1 la 7, bineinteles. Precizare, nr. total de variante posibile jucabile la jocul 6 din 49, daca la asta se vrea a se face referire, nu are nicio legatura cu nr. de jucatori sau cu vreun jucator. Loteria cand a stabilit ca jocul se face cu extragerea a 6 n-re din 49, ea nu s-a gandit la nimic legat de vreun jucator. Inca o precizare, daca mai e necesara, pentru distrusi la cap, sansa de 1 la 14 milioane nu se refera oricum la cate sanse de castig are o singura persoana, pentru ca orice jucator nu joaca o singura varianta, el hotaraste cati bani vrea sa investeasca si deci, orice persoana poate juca mai multe variante simple sau varianta/te combinate. Cand se doreste a se prezenta care e nr. total de variante posibile la loto 6 din 49, exprimarea ar trebui sa fie in clar aceasta, daca tot despre matematica elementara habar nu mai avem de nimic!

Jocul oricum, e mascarit! La bulgari acum doi ani de zile au iesit aceleasi 6 numere la rand, doua saptamani la rand una dupa alta! Suflanta a fost livrata loteriei nationale din Bulgaria de aceeasi firma greceasca, pentru ca au contract si cu bulgarii. S-a organizat comisie parlamentara de ancheta, pentru ca bulgarii or avea ei ceafe bulgaresti dar nici chiar asa! Oricum, a ramas asa. Acolo ce s-a intamplat, bulgarii fiind idioti, ei smenuiesc extragerea prin calculator, bineinteles, si este f probabil ca dupa ce au smenuit-o in prima saptamanta, softul le-a luat vreo eroare si a ramas blocat. Bulgarii fiind cunoscuti pentru ca sunt tari de cap, au restartat probabil doar softu, fapt ce nu a condus la anularea erorii, pentru ca a
martin
22 dec 13:51
+0
VOTURI
-0
jucati ca fraierii...castigurile de la loteria romana sunt cu dedicatie,castiga cine trebuie!!!! dc nu jucati la alte loterii? vezi site-ul de la stanleybet sunt zeci de tari...aia macar daca aranjeaza,nu te fraieresc pe fatza!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h