Şantier în centrul Capitalei: Se reabilitează trotuarul pe Bd. Magheru. FOTOPrimăvara vine cu un nou șantier în centrul Capitalei. Pe Bd. Magheru se reabilitează din nou trotuarul. Prima bandă de pe sensul de mers dinspre Universitate spre Romană a fost blocată și delimitată pentru a trece pietonii, iar pe trotuar muncitorii îndepărtează vechiul asfalt foarte deteriorat și îl înlocuiește cu noi plăci de granit. 

Un nou șantier a apărut zilele acestea în centrul Capitalei. Pentru al treilea an consecutiv se reabilitează trotuarul pe Bd. Magheru. Dacă în 2013 au fost reabilitate trotuarele din zona Magazinului Eva și de la Piața Romană, acum se lucrează pe trotuarul cuprins între strada Arthur Verona și strada George Enescu. 

Prima bandă de pe sensul de mers dinspre Universitate spre Romană a fost blocată și delimitată pentru a trece pietonii, iar pe trotuar muncitorii îndepărtează vechiul asfalt foarte deteriorat și îl înlocuiesc cu noi plăci de granit. 

În 2013, Administrația Străzilor a reabilitat trotuarul din Piața Romană, în zona stației de metrou și zona magazinului Eva. Atunci s-au montat stâlpi noi de iluminat, s-au schimbat dalele - pe anumite porţiuni s-au pus dale albe şi gri-, s-au plantat pomi, s-au amplasat jardiniere şi s-au montat mingi metalice, asemenea celor de pe trotuarul de la Piaţa Unirii, pentru a-i împiedica pe şoferi să pătrundă pe anumite porţiuni de pe trotuar.

Și în zona magazinului Eva a fost schimbat pavajul de pe trotuar, au fost montate borduri noi, iar mobilierul urban și stâlpișorii împotriva parcării au fost schimbați. De asemenea, s-a amenajat și fântâna din dreptul blocului Eva și parcarea ce desparte spațiul pietonal în două pe aproape întreaga lungime a celor două bulevarde.

Etichete: Bd. Magheru, şantier

0/8 COMENTARII
Victor
28 feb 20:03
+0
VOTURI
-0
e bine ca se fac...dar la un cutremur mai puternic blocul Aro ( Patria), e jos + alte cladiri de pe bulevard.
Fox
28 feb 11:42
+0
VOTURI
-0
@ Cris: ba da,e firesc sa il reabilitetzi pe tronsoane daca este foarte mare. Pe Magheru sunt in paralel 3 trotuare late cat cuprinde! Iar reabilitarea inseamna interzicerea accesului pietonilor. Si cum nu poti sa faci pietonii sa zboare e firesc sa lucrezi pe etape! Sa nu mai vorbim de bugete, si licitatii care si ele se impart pe mai multi ani in functie de prioritat! Problema nu e la primarii, in general, ci la legislatie care face imposibil un ritm alert de analiza/atribuire/proiectare/efectuare/receptie/garantare a lucrarilor!
Cris
28 feb 11:28
+0
VOTURI
-0
@Vick

Nu ai de ce sa reabilitezi un trotuar in tronsoane ca nu e autostrada. Si, DA, acu 3 ani s-au apucat de lucrare. Peste drum au mai facut ceva dar in acea zona iti rupeai gatul.
Vali
28 feb 11:28
+0
VOTURI
-0
Sa verifice cineva calitatea acestor lucrari!!! E o simfonie de placi desprinse, sparte, sarite, la Piata Unirii!!! Cine circula pe trotuar in zona Hanul Manuc si spre tramvai 32 stie ca risti sa iti rupi picioarele in "pavaj"! Rusine Oprescule! ..Rromania lucrului "bine facut".
Vick
28 feb 11:23
+0
VOTURI
-0
Fox, nu e doar lipsa de profesionalism. E si o doza de rautate. Ziarista e "deranjata" ca se schimba ceva in bine. " Pentru al treilea an consecutiv se reabiliteaza trotuarul..." e o fraza ce denota prostie si rautate. Ce legatura are perioada de 3 ani cu realibilitarea unui nou tronson din trotuar ? E ca si cum am spune : pentru al treilea an consecutiv se construieste un nou tronson al autostrazii....
Altceva era daca pentru al treilea an consecutiv reabilitau acelasi tronson din trotuar, deci care mai fusese reabilitat !
Feriti-va de oamenii prosti, rau intentionati. Pe de alta parte imi dau seama ca ziaristii care scriu la B365 nu puteau fi prea destepti. Daca esti slab pregatit profesional si mai esti si rau nu ai loc la vreun ziar mai acatarii si ajungi inevitabil sa scrii articole pe site-uri de informatii.
Cris
28 feb 11:04
+0
VOTURI
-0
E bine ca s-au apucat de trotuarul ala dintre Germanos si cinema Patria ca era de pe timpul lu Nea Nicu. De fapt cam pana la Inter e la fel... Ca la Falticeni in centru.
Fox
28 feb 10:54
+0
VOTURI
-0
Din profesionalismul B356: "...îl înlocuiește cu noi plăci de granit": adica le scot pe cele vehi si punele noi,nu? Cand nu copiati stiri scrieti numai tampenii! Corect era "il inlocuieste cu placi de granit". Punct. Daca vreti sa subliniati ca sunt noi placile atunci scrieri "noi" la final! Altfel capata un sens care deformeaza adevarul. Si ca sa priceapa si Nicoleta Vieru care a scris articolul ceea ce a scris se traduce "schimba vechile placi de granit cu unele noi!" Greu! Credeam ca experienta va fa face mai atenti dar nu va pasa si in continuare profesionalismul lipseste cu desavarsire!
Mihai
28 feb 10:41
+0
VOTURI
-0
De ce nu il largesc macar cu 2 m?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE