Săpături pe marile bulevarde din Capitală. Se schimbă conductele de gazPrimăvara vine cu noi șantiere în Capitală. Pe marile bulevarde vor fi înlocuite conductele de gaz, a anunțat, joi, primarul general Sorin Oprescu. Lucrările vor efectuate de cei de la Distrigaz. 

Șanturi pe marile bulevarde ale Capitalei
Șanturi pe marile bulevarde ale Capitalei

Marile bulevarde se transformă în șantiere. Cei de la Distrigaz vor să schimbe conductele de gaz din Capitală. În acest proiect au fost incluse și marile bulevarde din București, administrate de Primăria Capitalei. 

"Cum dă căldura se schimbă conductele de gaz pe marile bulevarde. Nu au mai fost schimbate de 80 de ani", a declarat, joi, primarul general, Sorin Oprescu. 

Cât privește proiectele Primăriei Capitalei, în acest an vor începe lucrările la mai multe investiții de anvergură:

- parcarea subterană de pe strada Edgar Quinet, lângă Universitate

- pasajul subteran pietonal de la Piața Romană

- Pasajul subteran de la Piața Presei Libere

- Pasajul subteran de la Piața Sudului

- Diametrala Buzești-Berzei-Uranus - tronsonul al II-lea.

Etichete: pasaj subteran, Primăria Capitalei, şantier, Sorin Oprescu

0/2 COMENTARII
Doru
14 mar 17:09
+0
VOTURI
-0
Da o masura care se impune de la sine. Bine ca Oprescu a gasit resurse pentru inlocuirea lor.Exploziile mai lipseau in capitala.
Teava
13 mar 16:25
+0
VOTURI
-0
Da' de conductele RADET nu sufli o vorba, mestere! Si si alea au nevoie sa fie schimbate, ca si alea crapa intr-o veselie.
Bani pentru Distrigaz vad ca s-au gasit. Bani pentru RADET, sa astupe pierderile de pe retea inca nu. Probabil ca trebuie sa termine Distrigazul, sa se reasfalteze strazile si apoi sa incepeti si cu RADET...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE