Concursuri și acțiuni ecologiste în București în "Săptămâna Pământului", 11-17 MAIPrimăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, organizează începând de luni, 11 mai şi până pe 17 mai „Săptămâna Pământului".

Concursuri si actiuni ecologiste in Bucuresti in "Saptamana Pamantului", 11-17 MAI
Concursuri și acțiuni ecologiste în București în "Săptămâna Pământului", 11-17 MAI

Pe parcursul întregii săptămâni, elevii şi studenţii din Sectorul 6, sunt invitaţi să participe la diverse activităţi ecologiste şi să intre în diverse competiţii:

- Foto Ecologia – concurs de fotografii cu mesaj ecologist

- Eco la Minut – concurs de filme ecologiste de 1 minut, filmate cu telefonul mobil

- "Flori de Tei" – concurs de recitare din poeziile lui Mihai Eminescu, dedicate naturii şi iubirii

- Concurs de proză scurtă - "Geo Bogza", având ca temă grija pentru natură

- EcoArta - atelierul celor patru elemente: foc, apă, aer, pământ.

Toate activităţile cuprinse în „Săptămâna Pământului" se vor desfăşura în cadrul liceului Tudor Vladimirescu din Sectorul 6 al Capitalei.

În sala de festivităţi a liceului vor avea loc proiecţii de filme cu mesaj centrat pe viitorul planetei şi pe numeroasele pericole care ar putea să apară în cazul în care omul rămâne iresponsabil şi indiferent.

Luni, 11 mai, ora 20.30 la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti va avea loc spectacolul de deschidere "Săptămâna Pământului" şi va fi dat startul concursurilor. Spectacolul va fi susţinut de Andrei Păunescu, Emeric Imre, Mihai Napu, Gloria.

Festivitatea de premiere va fi în cadrul unei gale organizată duminică, 17 mai 2015 în sala de festivităţi a liceului Tudor Vladimirescu.

Etichete: 11-17 MAI, acţiuni, casa de cultură a studenţilor, concurs, ecologiste, elevi, foto, Săptămâna Pământului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE