Şapte ambasadori, RECHEMAŢI de Klaus Iohannis în RomâniaPreşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de rechemare de la post a şapte ambasadori ai României. 

Sapte ambasadori, RECHEMATI de Klaus Iohannis in Romania (Foto libertatea.ro)
Şapte ambasadori, RECHEMAŢI de Klaus Iohannis în România (Foto libertatea.ro)

Cei şapte ambasadori ai Romaniei rechemaţi sunt lucrau în Elveţia, Serbia, Iran, Brazilia, Azerbaidjan, Pakistan ş Kuwait, anunţă Administraţia Prezidenţiala, într-un comunicat.

Decretele semnate de Klaus Iohannis:

Decret privind rechemarea domnului Daniel Cristian Ciobanu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Azerbaidjan.

Decret privind rechemarea doamnei Anca Elena Opris din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Confederatia Elvetiana.

Decret privind rechemarea doamnei Diana-Anca Radu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Federativa a Braziliei.

Decret privind rechemarea domnului Daniel Banu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Serbia.

Decret privind rechemarea domnului Vasile Sofineti din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statul Kuwait.

Decret privind rechemarea domnului Emilian Ion din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Islamica Pakistan.

Decret privind rechemarea domnului Cristian Teodorescu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Islamica Iran.

Etichete: ambasadori, Klaus Iohannis, rechemare ambasadori

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE