Şapte angajați ai Complexului de Servicii Sociale Sfânta Maria din Sectorul 1, ARESTAŢI PREVENTIVTribunalul București a decis joi, 30 iunie 2016, arestarea preventivă pentru 30 de zile a șapte angajați ai Complexului de Servicii Sociale Sfânta Maria din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1. Este vorba de șapte persoane care ocupau următoarele funcții în cadrul Complexului Sfânta Maria: medic primar psihiatru, asistent medical și cinci educatori specializați.

Arestat
Arestat

Totodată, aceeași instanță a decis cercetarea în stare de libertate a altor șapte angajați ai Complexului de Servicii Sociale Sfânta Maria, se arată într-un comunicat.

Procurorii au dispus în urmă cu mai bine de o săptămână începerea urmării penale pentru mai mulți angajați ai Complexului Sfânta Maria într-un dosar care vizează presupuse infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului, abuz în serviciu și delapidare. În centrele de plasament din Sectorul 1 sunt instituționalizați 167 de copii după cum urmează: 28 la Centrul Sfânta Maria, 43 la Centrul Sfântul Nicolae, 33 la Centrul Sfântul Iosif, 41 la Centrul Pinocchio și 22 la Centrul Sfântul Ștefan.

Mai multe amănunte despre acest caz pot fi obținute luni, 04 iulie 2016, începând cu orele 13:00, când Directorul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1, Dănuț Ioan Fleacă va susține o conferință de presă la sediul instituției din Bulevardul Mareșal Averescu nr.17, Pavilionul C.

Etichete: arestati preventiv, Complexul de Servicii Sociale Sfânta Maria, Sectorul 1, Sfânta Maria

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h