Șapte hoţi de fier vechi, reţinuţi astăzi de poliţie pe şantierul BuzeştiȘapte hoti de fier vechi au fost prinsi astazi pe santierul Buzesti
Șapte hoți de fier vechi au fost prinși astăzi pe șantierul Buzești

Luni dimineaţă, la ora 10:00, Poliţia Locală a organizat cea de-a 21-a acţiune pentru prinderea hoţilor de fier vechi din zona şantierului Buzeşti. Doi dintre cei şapte infractori au fost amendaţi până acum de echipajele de poliţie de peste 10 ori, notează evz.ro. În momentul raziei, unul dintre hoţi a riscat mult, încercând să fugă printre gropi şi canale desfăcute, chiar şi aşa, încercarea sa de a scăpa din mâinile poliţiştilor a fost de prisos.

Potrivit aceleiaşi surse, cei şapte sunt doar o parte din grupul celor care atacă zilnic şantierul din Buzeşti. Mai mult, în ultima vreme, hoţii au devenit agresivi şi cu muncitorii de pe şantier, ameninţându-i pe cei care lucrează şi refuzând să plece de sub cupa utilajelor folosite pentru demolări. Opoziţia hoţilor este de neclintit, întrucât, în unele cazuri infractorii i-au atacat şi pe cei care lucrează pe şantier, dar au ripostat şi în faţa echipajelor de intervenţie ale Poliţiei Locale.

Deşi de fiecare dată, scandalurile au fost aplanate prin reţinerea, amendarea sau predarea hoţilor la Poliţia Naţională, aceştia nu s-au dat bătuţi. Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti a aplicat, de la începutul lucrărilor din Buzeşti, peste 35 de amenzi contravenţionale pentru cei care se folosesc de şantier pentru a obţine bani. Prin aceste acţiuni echipajele de poliţie au blocat afacerea unei reţele din zonă, care apela la hoţi pentru a umple dube întregi cu resturi de fier. La finele anului trecut au fost capturate două transporturi, unul cu două tone de fier luat de pe şantier, iar celălalt, cu 2,3 tone de resturi de tablă furate din Buzeşti.

Etichete: Buzeşti, fier vechi, hoţ, poliţie, razie, şantier

0/0 COMENTARII
louisa
15 mar 10:31
+0
VOTURI
-0

Si eu tin sa multumesc domnilor de la Politia Locala pentru devotamentul cu care-si fac serviciul atunci cand sunt solicitati.Am nenumarate apeluri date catre Politia Locala din cauza tiganilor care fura fier din subsolul cladirilor care au fost evacuate din Cal.Grivitei 119 si Haralambie Botescu 18 taindu-ne si noua instalatia de apa curenta,de scurgere,teava de gaze,iesind prin pivnita in Cal.Grivitei 121,tot timpul familia mea trebuind sa stea in alerta.Nu am primit nici un raspuns concret de la cei intrebati cand se demoleaza pentru a ne putea linisti si noi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h