Şapte morţi, printre care şi un fost ministru, după ce un avion privat s-a prăbuşit în CanadaŞapte persoane, inclusiv un fost ministru canadian, au murit după prăbuşirea unui avion privat de dimensiuni medii în Canada, anunţă autorităţile, citate de Le Parisien, potrivit Mediafax.

Sapte morti, printre care si un fost ministru, dupa ce un avion privat s-a prabusit in Canada (Foto obiectiv.info)
Şapte morţi, printre care şi un fost ministru, după ce un avion privat s-a prăbuşit în Canada (Foto obiectiv.info)

Avionul s-a prabusit in provincia Quebec, in timp ce se indrepta spre Insula Madeleine, situata in Golful Saint-Laurent (estul Canadei). "Putem confirma ca cele sapte persoane aflate la bordul avionului au murit", a comunicat Serviciul Protectiei Civile din provincia Quebec.

Potrivit postului TVA, animatorul de televiziune Jean Lapierre, fost deputat si fost ministru federal al Transporturilor, se afla la bord alaturi de sotie, de doi frati si de o sora. Familia Lapierre plecase din Montreal pentru a participa la inmormantarea tatalui lui Jean Lapierre.

Sursa: Hotnews

Etichete: animatorul de televiziune Jean Lapierre, canada, fost ministru, prabusire avion

0/1 COMENTARII
Florin
31 Mar 05:59
+0
VOTURI
-0
Oportunitate de top!
Recrutam urgent colaboratori care au timp sa se implice in timpul liber intr-un proiect de anvergura mondiala. Castigurile sunt deosebit de motivante! Asiguram cea mai buna si mai moderna instruire de specialitate! Oferta este pentru toate localitatile din tara. Cereti acum informatii mai multe la adresa noastra de email: florin_33_2006@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE