Săraca fată bogată: iubita lui Vanghelie, căutată de recuperatori, are bijuterii de 850.000 de euroOana Niculescu Mizil și soțul ei, libanezul Jamil Tohme, nu au plătit un credit de 1.500.000 de euro si au fost dati pe mâna judecatorilor, scrie cancan.ro. Oana Mizil candidează la un nou scaun de deputat în colegiul din zona Ferentari, sub aripa protectoare a noului său iubit, Marian Vanghelie. Conform declarației de avere, Oana Mizil deține bijuterii de 850.000 de euro.

silicoane oana mizil
silicoane oana mizil

Oana si sotul ei, Jamil, au obtinut in septembrie 2009 un credit pe care nu l-au mai returnat. Acum, banca pacalita a demarat actiunea de recuperare a creditului de 1,5 milioane euro. Banii incasati de cei doi trebuiau sa fie returnati in 24 de luni, avand si un termen de gratie de 23 de luni.

Cum nici unul dintre ei nu a achitat nici macar un leu catre banca, pe urmele lor au plecat executorii. Avand in vedere ca suma suma totala datorata la data de 01.11.2012 nu s-a restituit, executorul solicita in actiunea introdusa la Judecatoria Sectorului 1 "declansarea procedurii de executare silita prin poprirea veniturilor (sume de bani, titluri de valoare sau alte bunuri mobile si imobile) realizate de catre imprumutati". Totodata, executorul mai cere ca cei doi debitori sa fie obligati la restituirea integrala a creditului, dobanzilor si comisioanelor aferente pana la stingerea obligatiilor ce le revin. Astfel, banca vrea inapoi 1,5 milioane euro (creditul propiu-zis), 199.595 euro (dobanzi ) si 15.000 euro (cheltuieli aferente, comisoane). In cazul in care cei doi soti nu vor returna de buna voie creditul, misiunea de recuperare a banilor va fi una extreme de dificila si durabila. Suma pe care o vrea banca este de 1.714.595,38 euro si ea nu poate fi acoperita prin vanzarea apartamentului din Piata Romana al celor doi soti pus gaj la semnarea contractului. Conform actelor, Oana Niculescu Mizil si Jamil Tohme sunt proprietari ai unui apartament de trei camere situat pe Bulevardul Magheru, cu  o suprafata, cu tot cu dependinte, de 117,49 mp, care in opinia specialistilor imobiliari nu poate valora mai mult de 150.000 de euro. Din acest motiv, executorii au apelat si la Judecatoria Buftea pentru executarea silita a bunurilor mobile si imobile ale Oanei de pe raza judetului Ilfov. Dosarul va ajunge pe masa judecatorilor pe 19 noiembrie.

Etichete: Bănci, datorie, declaraţie de avere, Oana Mizil

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE