Șase membri ai galeriei Stelei, printre cele 12 persoane reţinute la mitingul de miercuriRazvratitii de la protestele de miercuri au fost amendati cu cate 500 de lei / B365.ro
Răzvrătiții de la protestele de miercuri au fost amendați cu câte 500 de lei / B365.ro

În urma violenţelor petrecute la mitingul de miercuri, 12 persoane au fost reţinute de către jandarmi. Dintre acestea, şase sunt membri ai galeriei Stelei, care poposiseră în Piaţa Constituţiei, pentru o porţie de scandal, înainte de meciul dintre echipa lor favorită şi Sportul Studenţesc. Toţi cei reţinuţi au fost amendaţi cu câte 500 de lei fiecare, pentru instigare la violenţă. Angajaţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor prezenţi la miting le-au dat o mână de ajutor jandarmilor, din proprie iniţiativă, la prinderea agitatorilor, a declarat pentru B365.ro Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Unul dintre scandalagii capturaţi a încercat să scape de jandarmi mimând un leşin. A fost transportat într-o ambulanţă, însă a fost dat de gol de angajaţii SMURD, care şi-au dat seama că era vorba de un simplu truc şi l-au predat înapoi forţelor de ordine. S-a descoperit ulterior că bărbatul era urmărit local în Hunedoara, aşa că a fost trimis la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Etichete: jandarmi, Piata Constitutiei, protestatari, proteste

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE