Sava şi-a instalat gheretă la Piaţa Sudului, ca să fie sigur că se lucrează la pasaj VIDEOPrimarul interimar al Capitalei Răzvan Sava a anunţat, pe Facebook, că a instalat o gheretă pe şantierul de la Piaţa Sudului, în care stă să vadă felul în care se respectă programul de lucru la pasaj.

Razvan Sava: Mi-am facut birou la Piata Sudului, sa fiu sigur ca se lucreaza la Pasaj VIDEO
Răzvan Sava: Mi-am făcut birou la Piaţa Sudului, să fiu sigur că se lucrează la Pasaj VIDEO
Foto: forum.metrouusor.com/ user: TibiV

Sava, unul dintre candidaţii PNL pentru ALEGERILE LOCALE din 2015 (candidat pentru Primăria Sector 4) a anunţat, pe Facebook, că: "Mi-am facut birou la Piata Sudului. Sunt prezent zilnic. Vreau sa vad cu ochii mei ca se respecta programul."

Conform celui mai recent termen înaintat de Primărie, pasajul va fi gata până la data de 30 iunie. Cu toate acestea, lucrările sunt finalizate în proporție de doar 53%. La data de 19 aprilie se va finaliza intrarea dinspre strada Nițu Vasile și vor începe lucrările finale dinspre Calea Văcărești. Detalii, aici.

Reamintim că locuitorii din zonă au păreri împărţite cu privire la gradul de disconfort pe care acest proiect îl aduce. În timp ce şoferii spun că ajung să stea şi o oră în trafic pentru a traversa intersecţia, pietonii se plâng de faptul că au de mers o întreagă staţie de autobuz pe jos. Cu toate acestea, există şi persoane care privesc într-un mod extrem de pozitiv această iniţiativă.  Detalii, aici. 

Stadiul lucrarilor la Piata Sudului

Mi-am facut birou la Piata Sudului. Sunt prezent zilnic. Vreau sa vad cu ochii mei ca se respecta programul.

Posted by Razvan Sava on Tuesday, 5 April 2016

 

Etichete: pasaj sudului, piaţa sudului, razvan sava, sava

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE