SC Supercom SA, AMENDATĂ de Primăria Sector 2 din cauza soluțiilor cu care se spală străzilePrimăria Sectorului 2 a amendat contravenționalmarți, 30 iunie 2020,societatea de salubrizare S.C. Supercom S.A. pentru spălarea străzilor cu o substanță care adeterminat mai multe incidente rutiere pe o serie de artere de circulație.

SC Supercom SA, AMENDATA de Primaria Sector 2 din cauza solutiilor cu care spala strazile
SC Supercom SA, AMENDATĂ de Primăria Sector 2 din cauza soluțiilor cu care spală străzile

La rândul său, Brigada de Poliție Rutieră a decis să sancționeze contravențional societatea de salubrizare pentru aceeași faptă.

Primăria Sectorului 2 își exprimă regretul, pe această cale, față de persoanele implicateîn aceste accidente, informează administrația locală într-un comunicat de presă remis la redacție.

În cursul zilei de marți, 30 iunie 2020, în sectorul 2 s-au petrecut o serie de incidente rutiere cauzate desoluția folosită de firma de salubrizare la spălarea străzilor. În urma stropirii carosabilului, acesta a devenit alunecos și a dus la producerea de accidente rutiere.

La solicitarea Primăriei Sectorului 2, conducerea S.C.Supercom S.A. a declarat că a folosit la spălarea străzilor detergent ecologic.
Verificările vor continua pentru a se determina cu certitudine cauzele și identificarea persoanelor responsabile, informează Primăria Sectorului 2.

Etichete: accidente spalare strazi Sectorul 2, Sectorul 2, spalare strazi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h