Scad temperaturile cu zece grade şi revin ninsorile. PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNIMeteorologii anunţă că, până pe data de 27 ianuarie 2013, în Muntenia vremea se va răci considerabil şi că urmează să aibă loc precipitaţii mixte şi ninsori la sfârşitul acestei săptămâni. 

Scad temperaturile cu zece grade si revin ninsorile Foto rtv.net
Scad temperaturile cu zece grade şi revin ninsorile Foto rtv.net

Primele zile ale intervalului 14-23 ianuarie 2013 vor fi caracterizate de o încălzire simţitoare a vremii, care va conduce la valori termice diurne de 10...12 grade şi minime nocturne de aproximativ 3 grade în jurul datei de 16 ianuarie.

Ulterior, un proces de răcire treptată va determina scăderea temperaturilor cu 10 grade până pe data de 23 ianuarie, pentru ca în ultimele zile ale prognozei vremea să se încălzească uşor, devenind normală termic pentru ultima decadă a lunii ianuarie.

În intervalul 15-17 ianuarie local va ploua slab, iar după 18 ianuarie creşte probabilitatea pentru precipitaţii mixte şi ninsori, mai importante cantitativ şi pe arii mai extinse între 18 şi 20 ianuarie 2013. 

La munte, La începutul intervalului de prognoză vremea se va încălzi, până la valori nocturne de -2 grade şi maxime diurne pozitive, în medie.

După data de 16 ianuarie va avea loc un proces de răcire, vremea devenind geroasă în cursul nopţilor şi rece ziua, până pe 22...23 ianuarie. În ultimele zile ale prognozei temperaturile vor fi în creştere uşoară.

Probabilitatea pentru precipitaţii este mai mare după data de 15 ianuarie. 

Estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. 

Etichete: Bucureşti, Capitală, cum va fi vremea, ninsori, ploi, promo, vremea la bucurești

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h