SCADE prețul apartamentelor cu 3 camere, în Capitală. Cât costă acum locuințele în diferite cartiereÎncep să apară primele scăderi la preţurile apartamentelor de 3 camere din Bucureşti. Se micșorează tarifele de tranzacționare a imobilelor de 3 camere în cartierele Berceni, Dristor, Iancului, Titan şi Unirii. Doar în 3 din 20 de zone din Capitală preţul unui apartament a crescut în ultima lună, arată o analiză făcută de ZF. 

SCADE pretul apartamentelor cu 3 camere, in Capitala. Cat costa acum locuintele in diferite cartiere
SCADE prețul apartamentelor cu 3 camere, în Capitală. Cât costă acum locuințele în diferite cartiere

Zona 13 Septembrie din Bucureşti, cartierul Militari din vestul Capitalei şi Piaţa Victoriei sunt singurele trei zone din 20 analizate unde preţul apartamentelor a crescut în iulie faţă de iunie 2020.

Preţurile apartamentelor vechi cu 3 camere din Capitală au crescut cu 0,2% la nivelul lunii iulie faţă de iunie, la 98.100 de euro, fiind în medie cu 200 de euro peste cele de luna anterioară, potrivit datelor companiei de consultanţă imobiliară SVN România.

Acesta este şi cel mai ridicat nivel atins de piaţa locală din vara anului 2009.

Mai mult, în comparaţie cu iulie 2019 creşterea este de 4,4% sau 4.100 de euro. Detalii, pe zf.ro. 

Etichete: preţ apartament, scadere pret apartament, Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE