Scandal cu bâte și topoare în Capitală. Două grupuri rivale s-au încăierat în plină stradăCinci persoane au fost reținute după scandalul cu bâte și topoare de lângă Capitală, în care două grupuri rivale s-au încăierat în plină stradă, potrivit antena3.ro.

Politisti Bucuresti
Poliţişti Bucureşti
Foto: spynews.ro

Conflictul a izbucnit într-un maxi-taxi când doi pasageri i-ar fi cerut șoferului să oprească între stații, iar acesta a refuzat, lucru care i-a înfuriat pe cei doi pasageri care au devenit violenți. Acesta și-a aduna ulterior rudele și ar fi mers împreună cu acestea în localitatea Dascălu unde locuiesc cei doi.

Șoferul și unul dintre agresorii săi au fost răniți. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștei publice și distrugere, iar un număr de cel puțin 13 persoane au fost audiate.

Etichete: bătaie, Bucureşti, clanuri, topoare

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:11
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE