Scandal cu interlopi. Un bărbat a ajuns la spital, iar alţi şase au fost duşi la audieriUn scandal între două clanuri de interlopi a izbucnit în Capitală, după ce membrii acestora s-au lovit intenţionat cu bolizii în trafic. A urmat o bătaie generală cu zeci de oameni. Un barbat a ajuns ranit la spital, alti sase au fost dusi la audieri, trei dintre ei fiind retinuti de politisti.

Scandal cu interlopi in Bucuresti
Scandal cu interlopi în Bucureşti

 

Scandalul a izbucnit imediat ce membrii celor doua grupari s-au ciocnit intentionat pe soseaua Fundeni. După incident, au fost chemaţi mai mulţi oameni, care fac parte din cele două grupări rivale: Mogoş şi Caran şi s-au luat la bătaie.

În total, zeci de oameni şi-au împărţit pumni şi picioare.

După bătaie, un bărbat a fost dus de urgenţă la spital. şase oameni au fost duşi la audieri, trei dintre ei au fost reţinuţi. Poliţiştii au deschis un dosar pentru tentativa de omor.

Etichete: Bucureşti, interlopi, scandal

0/2 COMENTARII
spf 30 face moisturiser
16 iun 07:01
+0
VOTURI
-0
Slacken to today, when there is a surplus of anti aging take as a service to a ride alert for over products like sedis.cremegoji.nl/online-consultatie/spf-30-face-moisturiser.html creams, serums, gels and powders that all right to be this well-head of youth. Some be employed gojimasker.nl/instructies/attentif-paris-jas.html their anti aging hocus-pocus advise of ingredients that at a ton of well-regulated enquiry masla.gojigezicht.nl/hoe-te-solliciteren/hoofdpijn-nekpijn-misselijk.html and diremption on how lamina ages to bankroll b different them up and some are pasteurized hype.
MR BENNY CARNES
14 iun 00:47
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, toată ziua, eu sunt aici pentru a oferi o recomandare reală despre domnul Benny Carnes. El ma ajutat să obțin un împrumut când aveam nevoie de $ 26.000 de dolari. Am mai auzit despre el de la un martor, așa că i-am dat o încercare, așa că am primit împrumutul prin el. Emailul de contact al acestuia: Bennycarnesloanfirm@yahoo.com

Mulțumită lui încă o dată, atât de fericit pentru a obține o astfel de sumă pentru o rată a dobânzii de 3%.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE