Scandal de dopaj în sportul românesc: Tot lotul României de kaiac canoe, depistat pozitivToţi componenţii loturilor de kaiac canoe din România au fost depistaţi pozitiv cu meldonium, nu doar componenţii celor patru bărci calificate la Jocurile de la Rio. 

Scandal de dopaj in sportul romanesc: Tot lotul Romaniei de kaiac canoe, depistat pozitiv (Foto sptfm.ro)
Scandal de dopaj în sportul românesc: Tot lotul României de kaiac canoe, depistat pozitiv (Foto sptfm.ro)

Pe lista sportivilor dopati de la kaiac-canoe nu se afla doar cei opt calificati la Rio, ci toti componentii loturilor masculine si feminine.

"In afara celor doi prinsi anterior, mai sunt alti sapte sportivi calificati la Rio din lotul de kaiac canoe care au fost depistati pozitiv cu meldonium. Este o tragedie pentru sport si o veste dezarmanta. Vom demara o ancheta, pentru ca noi credem ca sunt oameni din anturajul sportivilor care le furnizeaza acest medicament", a spus Ion Dobrescu, secretarul general al COSR, potrivit

Leonid Carp (kaiac simplu si kaiac dublu), Andrei Stefan Strat (canoe dublu), Elena Meroniac (kaiac dublu) si echipajul de canoe 4 format din Traian Neagu, Catalin Turceag, Daniel Burciu si Petrus Gavrila sunt sportivii care au picat controlul anti-doping. Cu totii obtinusera calificari la Jocurile Olimpice 2016, dar le-au pierdut dupa acest moment.

Sursa: Hotnews

Etichete: depistat pozitiv, dopaj, lotul României de kaiac canoe

0/1 COMENTARII
ZZZ
28 May 09:47
+0
VOTURI
-0
SUPER ... CINE AJUNGE LA PUSCARIE .. AJUNGE CINEVA ? CE TARE ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h