SCANDAL în direct la TV. Vadim,către Funar: Măi, handicapatule! Porcule de la Cluj, ti-aş cârpi douăALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Corneliu Vadim Tudor, candidatul PRM la Președinție, l-a atacat foarte dur, miercuri, în direct la TV, pe Gheorghe Funar.

SCANDAL in direct la TV. Vadim,catre Funar: Mai, handicapatule! Porcule de la Cluj, ti-as carpi doua
SCANDAL în direct la TV. Vadim,către Funar: Măi, handicapatule! Porcule de la Cluj, ti-aş cârpi două
Foto: stiripesurse.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Totul a început de la informaţiile conform cărora BEC i-ar putea respinge lui Corneliu Vadim Tudor candidatura la alegerile prezidenţiale din cauza unor nereguli la semnături.

"O mare porcărie. Cele 250.000 de semnături sunt beton, n-au ce să spună, sunt nişte mincinoşi", a spus Vadim, la România TV.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În momentul în care Gheorghe Funar a intrat în direct şi le-a mulţumit filialelor PRM pentru că l-au ajutat să strângă semnăturile necesare, Vadim a explodat:

"Ăsta este un derbedeu pe care chiar azi îl dau în judecată. Ce filiale PRM te-au ajutat pe tine, măi, handicapatule, măi? De ce semnezi tu ca preşedinte al PRM, porcule de la Cluj? Nu ţi-e, mă, ruşine? Eu sunt preşedintele partidului. Fii tu şarpe Funar pe la spate să pretinzi că eşti preşedinte. Ai noroc că nu eşti lângă mine că ţi-as cârpi două palme. Numai termini, mă, cu boala asta mintală? Du-te mă şi te tratează, dobitocul dracului!".

Liderul PRM a continuat pe acelaşi ton, spunând că "e foarte elegant" modul cum se exprimă "faţă de ce merită momâia asta împăiată",

"De ce nu îl cenzurezi p-ăsta? În ce calitate ai luat tu semnături de la PRM, idiotul dracului?", a spus Vadim, numindu-l pe Funar "impostor şi golan".

În replică, Gheoghe Funar a spus că va depune contestaţia la CCR împotriva lui Vadim.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Eu candidez independent. Am fost susţinut cu semnături strânse din filialele PRM. Asta e părerea dânsului... Eu candidez independent, nu în numele PRM. În premieră, vă anunţ că mâine înregistrez la CCR o contestaţie împotriva candidaturii lui Corneliu Vadim Tudor, în numele PRM, şi vedem ce decide CCR", a spus Funar.

Etichete: alegeri prezidenţiale, alegeri prezidentiale 2014, Gheorghe funar, PRM, semnături, VAdim Tudor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE